Pil rejerne og gem skallerne.
Steg skallerne i olie ca. 5 minutter til de dufter af rejer. Tilsæt tomatpure og sautere yderlig 2 minutter. Derefter tilsættes de rensede grøntsager, timian og paprika. Sauter yderligere 1-2 minutter. Tilsæt så hvidvin og fiskefond og lad det småkoge i ca. 20-30 minutter.
Sigt rejebisquen. Det er vigtigt at presse skallerne for at få det hele med.
Smag til med salt og peber.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.