Læg fiskene til optøning på en rist eller lignende.
Skyl romainesalaten, bræk den i mindre stykker og læg den isvand, så den bliver helt sprød.
Skræl gulerødderne, skær dem i julienne og læg dem isvand.
Flæk græskarrene, skrab kernerne ud med ske og skær dem i grove stykker. Vend dem med olie, salt og peber og bag dem i ovnen i ca. 25 min. ved 200 °C.
Kog linserne og bønnerne i 20-25 min. i letsaltet vand og dræn dem.
Blend citronolien med hvidløg. Rist mandlerne på en tør pande.
Vend romainesalaten med gulerødder, græskar, mandler, knust feta, bønner, linser og olien. Smag til med salt og peber og server straks med fiskene. Pynt evt. med frisk dild.
Fisken kan evt. lunes i ovnen direkte fra frost i ca. 9 min. ved 230 °C.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.