Skær svinekød i rustikke stykker. Brun stykkerne af i olivenolie i en gryde.
Kom løg, hvidløg, porrer, spidskål, rodfrugter i tern i og steg det med i 3-5 min.
Tilsæt Bähncke Dijonsennep, Beauvais Engelsk Sauce, Grønnegården Økologisk Citrus Ingefær Saft, 1,4 l vand, Beauvais Økologiske Butterbeans og laurbærblade og lad retten simre i ca. 1-2 timer.
Jævn evt. saucen med majsstivelse.
Server med Beauvais Rødbeder i tern, Bähncke dijonsennep og madbrød med sennep.
Lækkert madbrød med grov sennep, mozzarella og græskarkerner. Smør sennep på den udrullede dej, drys med ost og kerner. Rul som en roulade og bag 45 min. ved 200 grader. Mums!
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.