Fremgangsmetode

Udskriv

1

Opvarm salsasauce i en gryde sammen med Anamma Vego Fars, til det når temperatur på min. 70 grader.

2

Lun tacoskallerne i ovnen ved 200 grader i ca. 3-5 min.

3

Anret tacoskaller med Anamma Vego salsasauce, fintsnittet rødkål, avokadostykker, majs, rødløg, chili, sesam, limeskiver og friske koriander.

4

Tip: Server evt. tacos med Bähncke Chili Mayo eller cremefraiche. (Så bliver serveringen dog vegetarisk og ikke vegansk.)

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Foods
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.