Læg portobellosvampe ud på en bageplade med lamellerne opad.
Hæld olivenolie, salt og peber på og steg dem ved 200 grader i ca. 10 min., eller til de er møre (Kan også grilles)
Læg også Anamma Vego Burgerbøffer på en bageplade og steg dem direkte fra frost til de har centrumtemperatur af 70 grader.
Læg blåskimmelost på bøffen det sidste min.
Fyld Bähncke Burgerdressing, friliccesalat, tomatskiver, rødløgsringe, Beauvais Rødbedeskiver imellem svampene og anret med Beauvais Cornichoner.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Orkla Foods
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.
Vi udsender ca. 8-10 gange om året vores nyhedsbrev til alle, der arbejder professionelt med mad i de danske køkkener. Læs om produktnyheder og få den seneste inspiration direkte fra de førende leverandører til den danske foodservice-branche.
Nej tak