Fremgangsmetode

Udskriv
  • Soya og østerssauce koges ind og smages til med Chilipasta og sesam og pyntes med KiMs Seoul Kimchi chips og forårsløg.
  • Tteokbokki ingredienserne blandes, lad hvile i 15 min. Formes herefter til lange riskager.
  • Vend riskagerne i den varme soyablanding, pynt med knuste KiMs Seoul Kimchi Chips og friske forårsløg.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tteobokki

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.