Fremgangsmetode

Udskriv

1

Hæld alle ingredienser op i en skål og rør dem sammen.

2

Læg dejen mellem 2 stykker bagepapir, og rul den tyndt ud. Tag det øverste stykke bagepapir af, og skær dejen ud i den størrelse knækbrød du ønsker. Træk dem over på en bageplade og bag dem ved 180 grader i forvarmet ovn (varmluft) i ca. 20 min.

3

Dræn, skyl og afdryp Beauvais Økologiske Beluga Linser.

4

Blend 3 dåser Beauvais Økologiske Beluga Linser med rød chili, hvidløg, kanel, spidskommen, kardemomme, koriander, yoghurt, citronsaft og olivenolie. Smag til med salt og peber. Tag al væden af den sidste dåse Beauvais Økologiske Beluga Linser af. (brug evt. et viskestykke)

5

Rør linserne med den blendede masse.

6

Server indisk linsedip med citronskiver, hakkede forårsløg, frisk mynte og knækbrød

Tip:

Brug denne dip som spread i din sandwich, wrap, burger eller lign.
 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.