Fremgangsmetode

Udskriv

Bland Lecora Formbar Fars med kanel, koriander og spidskommen. 

Form til kugler og vend dem i Struer Rasp. Fritér dem i ca. 5 min til de er gyldne.

Bland Tahin med Naturli Mayo og smag til med citron, salt og peber.

Snit rød spidskål i strimler og bland med romainesalat, tomater, agurk og rødløg (samlet vægt ca. 100 g).

Server salaten med falafel, tahinmayo, lime, koriander og chilier.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tahinmayo

Salat

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.