Fremgangsmetode

Udskriv

1

Dræn, skyl og afdryp Beauvais Økologiske Cannellini Beans og Beauvais Økologiske Beluga Linser.

2

Blend Beauvais Økologiske Cannellini Beans med hvidløg, græsk yoghurt, olivenolie og citronsaft. Smag til med salt og peber.

3

Tag al væden af Beauvais Økologiske Beluga Linser af. (brug evt. et viskestykke)

4

Rør linserne med den cremede bønnemasse.

5

Pensl fladbrød med olivenolie på begge sider og drys med oregano, salt og peber.

6

Del fladbrød i 8 trekanter og bag dem på en bageplade med bagepapir i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min. Vend dem om efter 5 min., og bag dem 5 min. mere til de er gyldne og sprøde.

7

Anret bønne/linsedip med friskhakket persille og tapasbrød.

Tip:

Tilføj Beauvais Grov Sennep og hakkede Beauvais Appetitagurker i dip.

Tip:

Brug denne dip som spread i din sandwich, wrap, burger eller lign.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.