Si lagen fra muslinger og gem den.
Sauter finthakket hvidløg, skalotteløg, ingefær og citrongræs i olivenolie i en gryde.
Hæld hønsebouillon, lage fra muslinger, fiskesauce, kokosmælk og kaffir limeblade i.
Lad suppen simre i 45 min. Smag suppen til med soya eller salt.
Servér suppen med Limfjord Limfjordsmuslinger, bønnespirer, Bähncke Ristede løg, lime, koriander og mynte.
Energi pr. portion – 281,1 KJ
Protein – 5,2 g
Kulhydrat – 2,7 g
Fedt – 7,0 g
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.