Fremgangsmetode

Udskriv

1

Rør Anamma Vego med hakkede løg og chiliflager. Smag til med salt og peber.

2

Form farsen til boller og steg dem i ovnen ved 200 grader i ca. 10-12 min.

3

Kom misopasta i en gryde med 2 l vand og kog det op.

4

Kog æg og nudler som anvist på pakken

5

Server misosuppe med krydrede vego boller, æg, nudler, bønnespirer, chili, forårsløg og koriander.

Tip

Prøv også at servere tang til.: Prøv også at servere tang til.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.