Rør Anamma Vego med hakkede løg og chiliflager. Smag til med salt og peber.
Form farsen til boller og steg dem i ovnen ved 200 grader i ca. 10-12 min.
Kom misopasta i en gryde med 2 l vand og kog det op.
Kog æg og nudler som anvist på pakken
Server misosuppe med krydrede vego boller, æg, nudler, bønnespirer, chili, forårsløg og koriander.
Prøv også at servere tang til.: Prøv også at servere tang til.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.