Misosuppe med krydrede vego boller

Ingredienser

  • 1000 stk Naturli’ Formbar fars
  • 2 stk løg (250 g)
  • 2 spsk chiliflager
  • 300 g misopasta
  • 5 stk æg
  • 200 g nudler
  • 200 g bønnespirer
  • 1 stk rød chili
  • 1 bdt forårsløg
  • frisk koriander

Fremgangsmetode

1

Rør Anamma Vego med hakkede løg og chiliflager. Smag til med salt og peber.

2

Form farsen til boller og steg dem i ovnen ved 200 grader i ca. 10-12 min.

3

Kom misopasta i en gryde med 2 l vand og kog det op.

4

Kog æg og nudler som anvist på pakken

5

Server misosuppe med krydrede vego boller, æg, nudler, bønnespirer, chili, forårsløg og koriander.

Tip

Prøv også at servere tang til.: Prøv også at servere tang til.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.