Fremgangsmetode

Udskriv
Læg husblas i koldt vand. Pisk sukker og æggeblommer luftigt. Pisk fløden til et let skum og sæt på køl. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved, og smelt den i en tykbundet gryde. Afkøl husblassen med sherry - under omrøring. Tilsæt husblassen til æggesnapsen. Tilsæt chokolade og nødder og vend forsigtigt flødeskum i. Fold forsigtigt æggehviderne i fromagen - til det er godt blandet sammen. Anret fromagen i skåle og pynt med flødeskum.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 10000 kJ

Energifordeling:

Fiber: 3.5 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 21 %
Fedt: 68 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.