Fremgangsmetode

Udskriv
Kør alle de tørre ingredienser i en foodprocessor til havregrynene er findelte. Tilsæt smørret lidt ad gangen og lad dejen samle sig. Tilsæt en anelse vand, hvis dejen virker lidt for tør. Tril dejen til en ca. 25 cm lang rulle. Læg den tildækket i køleskabet i mindst 2 timer eller i fryseren i ca. ½ time.
Skær hver rulle ud i ca. ½ cm tykke skiver og læg dem på plader med bagepapir. Bag kiksene til de er gyldne.

Bagetid

Ca. 20 min ved 170°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 14400 kJ

Energifordeling:

Fiber: 45.6 g
Protein: 6 %
Kulhydrat: 48 %
Fedt: 46 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.