Pisk torskerognen til en sammenhængende masse. Tilsæt tomatpuré, citronskal og citronsaft og pisk igen.
Tilsæt olivenolie og pisk indtil torskerognmassen bliver blød og ensartet.
Tilsæt basilikum, salt og peber. Vær varsom med at tilsætte for meget salt.
Lad torskerognmassen trække på køl i 2 timer. Smag herefter til.
Hæld torskerognmassen i en sprøjtepose og fyld cornetterne.
Blancher hvidløgene 8 gange – i rent vand hver gang.
Kog fløden tyk og tilsæt citronsaft.
Blend de varme hvidløg til en fin og glat masse. Tilsæt evt. lidt olivenolie undervejs, for at få massen så fin som muligt.
Tilsæt den reducerede fløde og evt. lidt olivenolie til massen har en glat konsistens. Smag til med salt og peber.
Afkøl hvidløgscremen og hæld den i en sprøjtepose med en tynd tylle.
Top de fyldte cornetter med hvidløgscreme og pynt med ærteskud.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Amanda Seafoods A/S
Constantiavej 29
9900 Frederikshavn
Danmark
96221500
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.