Fremgangsmetode

Udskriv

Torskerognsalat

Bland torskerogn, creme fraiche, purløg, citronsaft til en ensartet og cremet konsistens. Smag til med salt og peber. 

Melontopping

Skær honningmelonen i mindre tern. 

Hak rødløget fint.

Bland melontern, rødløg og ærter.

Anret torskerognsalaten i et fad og fordel melontoppingen ovenpå.

Pynt med purløg.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Amanda Seafoods A/S
Constantiavej 29
9900 Frederikshavn
Danmark
96221500
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Torskerognsalat med melontopping

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.