X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Succes med økologisk rugbrød i det professionelle køkken

Det skal være nemt og tidseffektivt at skrue op for økologi i de professionelle køkkener. Derfor sætter Valsemøllen nu fuldt fokus på grundstenen i dansk brødkultur, rugbrød. Med økologiske produktserier på rug dyrket, høstet og malet i Danmark og lanceringen af nyt bagekursus, bagehacks og opskrifter vejleder Valsemøllen fagfolk til at få succes med økologiske rugbrød i et travlt køkken.

Faglig ekspertise og vejledning kombineret med et bredt økologisk sortiment er Valsemøllens opskrift på at gøre det nemmere for fagfolk i de professionelle køkkener at skrue op for økologien med friskbagt, økologisk bagværk. Nu sætter møllen et særligt fokus på økologisk rugbrød.


“Vi vil gerne slå et slag for dansk brødkulturs ukronede stjerne og samtidigt gøre det endnu nemmere at skrue op for økologiprocenten, håndtere økologiregnskaber og bage gode økologiske rugbrød til mange. Økologi er grundstenen i godt bagværk og rugbrød er bare en unægtelig kilde til også at få mere fuldkorn og flere klimavenlige måltider, “ siger Lisbeth Wassmann Hjertebjerg, marketingchef for B2B hos Valsemøllen, kok og Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed.

Økologisk og friskbagt fra bunden

Valsemøllens fagfolk har udviklet den økologiske produktserie Valsemøllen Signatur® med et stort udvalg af af alt fra stenformalet rugmel, rugkerner, gryn og flager til færdigblandede rugbrødsblandinger og grundblandinger på rug dyrket, høstet og malet i Danmark.


“Med Valsemøllens brødblandinger er det muligt at bage mange forskellige brødvarianter med udgangspunkt i én og samme dej, og opnå samme resultat hver gang. Vi har gjort alt forarbejdet, så man kan spare tid og på under tre timer få et lækkert brød, eller man kan koldhæve det under længere tid. Begge dele uden at gå på kompromis med håndværket,” fortæller Lisbeth.


Valsemøllen lancerer nu nyt online bagekursus, opskrifter og bagehacks med fokus på økologisk rugbrød. Find ‘Få succes med økologisk rugbrød’ i Valsemøllens bageunivers for fagfolk her https://www.valsemollen.com/foodservice/bageunivers/


For yderligere information kontakt

Lisbeth Wassmann Hjertebjerg, marketingchef for B2B hos Valsemøllen, 41628154, lwa@valsemollen.dk


Fakta om Valsemøllen

Valsemøllen er for dem, der går op i kvalitet, de gode råvarer og den rendyrkede kærlighed til bagning.


Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet.


Vi producerer kvalitetsprodukter af dansk korn og bælgfrugter på vores egne møller i Esbjerg, Køge og Svendborg.

Med mere end 120 års erfaring i bagagen går vi også forrest og tilbyder innovative og inspirerende produkter til både bageri, detailhandel, industri og foodservice.


‘Bageunivers for fagfolk’ kan tilgås via valsemollen.com. For flere råd og tips kan man skrive sig på til nyhedsbrevet eller følge Valsemøllen for Fagfolk på Facebook, Instagram og Youtube.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

13.10.2023

Delisoft Rugbrød Dansk NaturAks

Delisoft Rugbrød - Et rugbrød med mange muligheder

13.10.2023

Nyhed: Rug Gourmet rugbrød

Prøv vores nyhed Rug Gourmet 100/0 NaturAks - et kernerigt rugbrød med ekstra store kerner.

13.10.2023

Bag med økologisk helblanding Kernemax 100/0

Bag med vores helblanding Økologisk Kernemax 100/0 og få et lækkert og saftigt rugbrød, der holder s

29.09.2023

HOKI LOINS

Hoki er en dejlig spisefisk, som på mange måder minder om torsk!

21.09.2023

Succes med økologisk rugbrød i det professionelle køkken

Det skal være nemt og tidseffektivt at skrue op for økologi i de professionelle køkkener. Derfor sæt

29.08.2023

Få gang i dessertsalget med 10 tendenser, der trender lige nu!

Med disse spændende, søde og smagfulde trends vil du nemmere friste dine gæster til at afslutte midd

14.08.2023

En stærkere serie af 950 g frostrugbrød

Vores bagere har arbejdet på fem stærke optimerede opskrifter af vores 950 g frostrugbrød.

14.08.2023

Nyhed! Rustikke Kartoffelstykker Mix

Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag.

14.07.2023

Økologiske og glutenfri falafler

Når kikærter, persille, spidskommen og koriander mødes, sker der små mirakler for dine smagsløg.

06.07.2023

En dessert er en dejlig afslutning på et godt måltid

Få gang i mersalget med en god mousse, panna cotta eller crème brûlée. Med Carte d’Or er det nemt at

06.07.2023

Good Food Group sørger for sommerens must have

Ingen sommermenu uden klassikeren over dem alle - barbecue sauce.