NYHED: VI HAR GIVET VORES BAGEHJÆLPEMIDLER/Bageenzymer TIL HVEDEBRØD ET KVALITETSLØFT

Vi har givet vores bagehjælpemidler/bgaeenzymer til hvedebrød et kvalitetsløft. Bagehjælpemidler er en standardvare i professionelle bagerier, når der ønskes dejstabilitet, ensartethed, tynd skorpe, friskholdhed samt lækkert kvalitetsbagværk hver gang. Det tilfører det bagte hvedebrød ensartethed, volumen, saftig krumme og sikrer at brødet holder sig friskt længere.

Flexible basis, naturaks

Flexible Basis, NaturAks. Varenummer: 3308104

Flexible basis er et bagehjælpemidde/bageenzyml til hvedebrød. Bruges til at forbedre dejstabilitet, ensartethed, tynd skorpe, friskholdning og holdbarhed af deje der skal kortere tid på køl eller frost typisk 1 2 dage.

Vejledende dosering 1 3% af opskriftens melmængde. 

  1. Velegnet til hvedebrød.

  2. Til afbagning samme dag kan også anvendes til deje der skal kortere tid på køl og frost typisk 1-2 dage.

  3. Tilfører større dejstabilitet på dine deje og sikrer et ens resultat hver gang.

  4. Vejledende dosering 1 3% af opskriftens melmængde.

  5. Kan anvendes til både direkte og førte deje.

  6. Giver dit afbagte brød en gylden farve og tynd skorpe.

FLEXIBLE minus 18, NATURAKS

Flexible Minus 18, NaturAks. Varenummer: 3316104

Flexible minus 18 er et bagehjælpemiddel/bageenzym, som forlænger holdbarheden i bagværk der kører over køl og frost. Alt efter type kan det ubagte, frosset bagværk, opbevaret på frost i op til 3 uger, afhængig af brød og proces. Tilfører desuden det bagte hvedebrød ensartethed, volumen, saftig krumme samt sikre at brødet holder sig frisk længe.

Vejledende dosering 1-3% af opskriftens melmængde.

  1. Stærk og robust bagehjælpemiddel, fremstillet til at forlænge holdbarheden i bagværk der kører over køl og frost. Alt efter type kan ubagt, frosset bagværk, opbevaret på frost i op til 3 uger, afhængig af brød og proces.

  2. Den særlige sammensætning sikre dig dejstabilitet, ensartethed, volumen, saftig krumme og god friskholdighed også over frost.

  3. Kan anvendes fra dag til dag

  4. Vejledende dosering 1-3% af opskriftens melmængde, mængden kan evt. reduceres hvis dejen hæver for meget op.

  5. Særlig velegnet til frostdeje som wienerbrød, croissant, bløddej og kanelstænger.

  6. Velegnet til både direkte og førte deje

Stærk opgraderet version af vores tidligere bagehjælpemiddel Minus 18 kan erstattes 1:1

sparring til professionelle køkkener

Vores dygtige udviklingsbagere skaber hele tiden nye, innovative produkter og opskrifter, der imødekommer tidens madtrends. Kontakt vores kompetente konsulent og vi står klar med sparring, bagekurser og inspirerede opskrifter til dig.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

16.11.2021

Kvalitetseddiker fra Maille

Fire nye vineddiker fra Maille med et strejf af fransk ekstravagance. Sofistikeret smag til din mad.

03.11.2021

NYHED: Vi har givet vores bagehjælpemidler/bageenzymer til hvedebrød et kvalitetsløft.

Til dig der ønsker dejstabilitet, tynd skorpe, friskholdhed samt lækkert kvalitetsbagværk hver gang

25.10.2021

Glyngøre sild - nu også i store spande

Glyngøre sild til kantiner, selskaber og restauranter

20.10.2021

NYHED! JÖRD Smørbar

Ny 100% plantebaseret smørbar fra JÖRD

18.10.2021

Nyhed! Bagergårdens Kernerigt

Det nye medlem af Kohbergs populære Bagergårdens-serie hedder Bagergårdens Kernerigt, og det er lige

08.10.2021

Nyhed: Rug Gourmet rugbrød

Grib idéen – gør dit rugbrød lokalt

06.10.2021

Nyhed! Økologisk risengrød

Vi har ændret opskriften på vores risengrød, så den nu er økologisk

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.