NYHED - RUG GOURMET RUGBRØD
Prøv vores nyhed Rug Gourmet 100/0 NaturAks - et kernerigt rugbrød med ekstra store kerner, der indeholder puffede durumhvedekerner for god saftighed og dejligt rustikt bid i rugbrødet. Holder sig frisk længe og har god holdbarhed.
Med vores helblanding er du sikker på den samme gode kvalitet – hver gang. Samtidig er den nem at arbejde med, da der kun skal tilsættes vand og gær. I helblandingerne har vi sikret den rigtige afvejning og styring af rugbrødssur, som giver den bedste smag og en større bagesikkerhed. Samtidig giver en helblanding dig mulighed for at bage rugbrød på under tre timer - fra du går i gang, til du står med et friskbagt rugbrød.
Rug Gourmet 100/0 er mærket Dansk Mel og Valsemøllens NaturAks®, hvilket betyder, at du får et produkt af ekstra god kvalitet, dyrket høstet og malet i Danmark.
Find produkt her
GRIB IDEEN – GØR DIT RUGBRØD LOKALT
“Støt lokalt” er på kort tid blevet en mega trend. Forbrugerne elsker at gøre en god gerning – særligt når det gælder deres eget lokaltområde, men også deres eget land. Ved at kombinere danske råvarer med lokale ingredienser, ser vi muligheden for, at du kan skabe positiv opmærksomhed og øge salget i din butik.
Grib idéen: Ligger dit bageri f.eks. på Fanø, kan du tilsætte øl fra Fanø bryghus til dit Rug Gourmet og kalde brødet Fanø Gourmet etc. Husk at fortælle den gode historie til dine kunder. Vi glæder os til at følge med i, hvad du finder på. Inspirer dine kollegaer rundt omkring i Danmark og del det med os.
TIP: ØL I RUGBRØD ER SOM KRYDDERI I DIT BRØD
Øl i rugbrød bidrager både til smag og karakter. Smagen kommer an på den øltype, man vælger at bruge. Sødlige noter passer fx sammen med rugens dybe kornsmag samt den søde og bitre smag. Bruger du en mørk øl, bidrager det til farve og giver rugbrødet en rund smag.
BRUG RUG GOURMET 100/0 TIL SØDE RUGSNACKS
Prøv vores rugsnacks, hvor du kan sætte dit personlige præg på de små snacks ved at tilsætte chokolade, tranebær, nødder og meget mere.
Find opskrifter på rugsnacks
DOWNLOAD RUGBRØDS OPSKRIFTSHÆFTE
Bag hurtigt nemme og danske rugbrød med for- og helblandinger. Bag dem som dine egne signaturbrød eller ud fra vores opskrifter. Med vores rugbrødsblandinger er du sikret et godt resultat - hver gang. Få god inspiration, opskrifter og de vigtigste tips lige her.
Download opskriftshæfte
TIP: RUGBRØD OVER FROST OG KØL
Rugbrød over køl:
Dejen æltes som normalt – med dejtemperatur på 28-30°C.
Stilles på køl (5°C) tildækket.
Dagen efter tempereres rugbrødene til en kernetemperatur på ca. 15°C – stadig tildækket.
Hæves i raskeskab om nødvendigt.
Bagetemperatur og bagetid som normalt.
Rugbrød over frost:
Dejen æltes som normalt – med dejtemperatur på 28-30°C.
Stilles på frost (-18°C) tildækket.
Stilles på køl (5°C) tildækket til dagen før rugbrødene skal bages.
Dagen efter tempereres brødene i bageriet til en kernetemperatur på ca. 15°C – stadig tildækket.
Hæves i raskeskab om nødvendigt.
Bagetemperatur og bagetid som normalt.
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet