X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

hvedebrød bagt på dansk mel

Vores udviklingsbagere har udviklet opskrifter på lækre hvedebrød med en skøn surdejssmag og en stærk fortælling.'

Dyrket, høstet og malet i Danmark

Det gode bagværk handler ikke kun om god smag og høj kvalitet. 
For os handler det også om god samvittighed. Derfor dyrker, høster og maler vi vores korn i Danmark. Kornet dyrkes af udvalgte danske landmænd, der vægter både faglighed og omtanke for omgivelserne. 
Så du kan bage med dansk mel af høj kvalitet.
 
Dansk NaturAks® er et kvalitetsstempel fra Valsemøllen til fagfolk 
i bageri og køkken. Det er din garanti for, at kornet er dyrket, høstet og malet i Danmark – uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler som round-up. Vi formaler kornet CO2e neutralt på vores danske møller via grøn energi og klimakompensation.​​​​​​​​​​​​​​

3 gode grunde til at vælge dansk mel

1. Den gode smag fra korn af allerhøjeste kvalitet, dyrket og høstet af danske landmænd.

2. CO2e neutralt formalet på en af vores tre danske møller via grøn energi og klimakompensation.

3. Kortest mulig vej fra mark over mølle til dit bageri og køkken. 

Stort udvalg af dansk mel TIL FAGFOLK I BAGERI OG KØKKEN

Det gode bagværk kræver de bedste råvarer. Med vores brede udvalg af dansk mel får du sikret bagestærkt og gennemtestet mel og blandinger, der sikrer gode bagerutiner og lækkert, vellykket bagværk – hver gang. Det er produkter af allerhøjeste kvalitet, så du kan dyrke håndværket og den gode smag. 

Gå på opdagelse her på siden, og find inspiration til den næste menu

Rustikt surdejsbrød

Rustikt, koldhævet surdejsbrød med lækker smag og struktur fra ristede græskar­kerner. Brødet har en flot mørk farve og en god krumme med lækre lufthuller.


Find opskrift her

rustikke fuldkornsbrød- og boller

Lækkert, mørkt og koldhævet specialbrød med dansk hvedemel og fuldkorns­hvede. Fyldt med smag, struktur, en saftig krumme og fibre, der giver en god mæthedsfornemmelse. 


Find opskrift her

SAMMENBAGTE BRøD MED LANDMEL

Flotte sammenbagte landbrød bagt på Dansk Landmel og fordej. Brødet har en god smag, flot struktur og 
en saftig krumme.


Find opskrift her

Find flere gode opskrifter på hvedebrød bagt på dansk mel

Se mere her

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

29.08.2023

Få gang i dessertsalget med 10 tendenser, der trender lige nu!

Med disse spændende, søde og smagfulde trends vil du nemmere friste dine gæster til at afslutte midd

14.08.2023

En stærkere serie af 950 g frostrugbrød

Vores bagere har arbejdet på fem stærke optimerede opskrifter af vores 950 g frostrugbrød.

14.08.2023

Nyhed! Rustikke Kartoffelstykker Mix

Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag.

14.07.2023

Økologiske og glutenfri falafler

Når kikærter, persille, spidskommen og koriander mødes, sker der små mirakler for dine smagsløg.

06.07.2023

En dessert er en dejlig afslutning på et godt måltid

Få gang i mersalget med en god mousse, panna cotta eller crème brûlée. Med Carte d’Or er det nemt at

06.07.2023

Good Food Group sørger for sommerens must have

Ingen sommermenu uden klassikeren over dem alle - barbecue sauce.

04.07.2023

Glad kok = glade gæster

Deltag i konkurrencen om at vinde en lækker køkkenmaskine fra KitchenAid

23.06.2023

Nyhed! Pork burger med havsalt

Giv dine gæster en ny og spændende smagsoplevelse.

03.05.2023

Bag køkkenets egne italienske surdejsbrød

Med nye opskrifter, bagehacks og et nyt online bagekursus vejleder vi til bedre økologisk bagværk