X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

hvedebrød bagt på dansk mel

Vores udviklingsbagere har udviklet opskrifter på lækre hvedebrød med en skøn surdejssmag og en stærk fortælling.'

Dyrket, høstet og malet i Danmark

Det gode bagværk handler ikke kun om god smag og høj kvalitet. 
For os handler det også om god samvittighed. Derfor dyrker, høster og maler vi vores korn i Danmark. Kornet dyrkes af udvalgte danske landmænd, der vægter både faglighed og omtanke for omgivelserne. 
Så du kan bage med dansk mel af høj kvalitet.
 
Dansk NaturAks® er et kvalitetsstempel fra Valsemøllen til fagfolk 
i bageri og køkken. Det er din garanti for, at kornet er dyrket, høstet og malet i Danmark – uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler som round-up. Vi formaler kornet CO2e neutralt på vores danske møller via grøn energi og klimakompensation.​​​​​​​​​​​​​​

3 gode grunde til at vælge dansk mel

1. Den gode smag fra korn af allerhøjeste kvalitet, dyrket og høstet af danske landmænd.

2. CO2e neutralt formalet på en af vores tre danske møller via grøn energi og klimakompensation.

3. Kortest mulig vej fra mark over mølle til dit bageri og køkken. 

Stort udvalg af dansk mel TIL FAGFOLK I BAGERI OG KØKKEN

Det gode bagværk kræver de bedste råvarer. Med vores brede udvalg af dansk mel får du sikret bagestærkt og gennemtestet mel og blandinger, der sikrer gode bagerutiner og lækkert, vellykket bagværk – hver gang. Det er produkter af allerhøjeste kvalitet, så du kan dyrke håndværket og den gode smag. 

Gå på opdagelse her på siden, og find inspiration til den næste menu

Rustikt surdejsbrød

Rustikt, koldhævet surdejsbrød med lækker smag og struktur fra ristede græskar­kerner. Brødet har en flot mørk farve og en god krumme med lækre lufthuller.


Find opskrift her

rustikke fuldkornsbrød- og boller

Lækkert, mørkt og koldhævet specialbrød med dansk hvedemel og fuldkorns­hvede. Fyldt med smag, struktur, en saftig krumme og fibre, der giver en god mæthedsfornemmelse. 


Find opskrift her

SAMMENBAGTE BRøD MED LANDMEL

Flotte sammenbagte landbrød bagt på Dansk Landmel og fordej. Brødet har en god smag, flot struktur og 
en saftig krumme.


Find opskrift her

Find flere gode opskrifter på hvedebrød bagt på dansk mel

Se mere her

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

08.02.2024

Valsemøllens indstilling til Årets Nyhed – Away From Home

Valsemøllens 'Bageunivers for Fagfolk' skal løse de professionelle køkkeners bageudfordringer.

08.02.2024

Carlsbergs indstilling til Årets Nyhed – Away From Home

Et kreativ, eksperimentende og nytænkende projekt lige midt på Valby bakke.

08.02.2024

Arla Pros indstilling til Årets Nyhed – Away From Home

Arla Pro har lanceret en bag-in-box løsning på alle 10 liters mælk og fløde formater til Foodservice

02.01.2024

Valsemøllen - 125 år med udvikling

Valsemøllen er bygget på 125 års stolte mølletraditioner og godt håndværk.

22.12.2023

Månedens opskrift fra Kornets hus

Januar månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn.

13.10.2023

Delisoft Rugbrød Dansk NaturAks

Delisoft Rugbrød - Et rugbrød med mange muligheder

13.10.2023

Nyhed: Rug Gourmet rugbrød

Prøv vores nyhed Rug Gourmet 100/0 NaturAks - et kernerigt rugbrød med ekstra store kerner.