X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Grødbrød, nem genvej til saftigt bagværk med fuldkorn og økologi

Masser af smag, god holdbarhed, økologi og fuldkorn. Grødbrød er nemt i et travlt professionelt køkken og kan varieres til et væld af forskelligt bagværk. Valsemøllen sætter fokus på Grødbrød og økologisk dansk mel med opskrifter, et nyt online bagekursus, bagehacks og inspiration i Valsemøllens bageunivers for fagfolk.


Tilbage fra sommerferie. Ny inspiration til fagfolk i de professionelle køkkener venter. Valsemøllen for fagfolk sætter nu fuld fokus på inspiration til at bage nemme Grødbrød med saftig krumme og masser af smag. Grødbrød kan bages hele året, men med høsten rundt om hjørnet vil Valsemøllen slå et slag for at inspirere flere fagfolk til at bage med dansk økologisk mel i de professionelle køkkener.


“Grød er en del af vores madkultur, derfor tager vores Grødbrød afsæt i gamle bageopskrifter, hvor man brugte grødrester i brødbagningen. Det øger mængden af væske i brødet og gør det blødt og lækkert, og sikrer, at det holder sig frisk længe. Samtidig giver grødblandingen også til en mild og rund brødsmag, “ siger udviklingschef Lars Eriksen.


Grødboller, fuldkornsbrød og søde snacks 

Til Grødbrød har Valsemøllen udviklet forblandingen Grødbrød 30/70 NaturAks® et fuldkornsholdigt koncentrat med bl.a. havre, byg, rug og surdej, der gør det nemt at bage mange forskellige grødbrød med særlig god saftighed og holdbarhed.


Grødbrød 30/70 er mærket med Valsemøllens NaturAks®, hvor landbrug er håndplukket og kornet kvalitetssikret og dyrket uden brug af stråforkorter og roundup. Forblandingen gør det nemt at tilføje mel efter eget valg fx danske og økologiske meltyper.


Til inspiration har Valsemøllen udgivet et opskriftshæfte med opskrifterne på grunddej til Grødbrød og på rustikke grødboller, fuldkornsboller, baguettes og søde brødsnacks.


Sammen om godt bagværk, vil du være med? Sådan opfordrer Valsemøllen til at bruge bageuniverset for fagfolk udviklet til at styrke fagfolk i professionelle køkkener i at bage. Der er inspiration til både garvede og nybegyndere. Få et gratis bagekursus, inspiration, opskrifter, de vigtigste tips og bagehacks på Grødbrød lige her.

Læs mere her


For yderligere information kontakt

Lisbeth Wassmann Hjertebjerg, marketingchef for B2B hos Valsemøllen, 41628154, lwa@valsemollen.dk


Fakta om Valsemøllen


Valsemøllen er for dem, der går op i kvalitet, de gode råvarer og den rendyrkede kærlighed til bagning.

Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet.


Vi producerer kvalitetsprodukter af dansk korn og bælgfrugter på vores egne møller i Esbjerg, Køge og Svendborg.


Med mere end 120 års erfaring i bagagen går vi også forrest og tilbyder innovative og inspirerende produkter til både bageri, detailhandel, industri og foodservice.


‘Bageunivers for fagfolk’ kan tilgås via valsemollen.com. For flere råd og tips kan man skrive sig på til nyhedsbrevet eller følge Valsemøllen for Fagfolk på Facebook, Instagram og Youtube.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

01.10.2024

Nyt designet onlineunivers

Orkla Danmark Food Solutions går snart i luften med et nyt designet onlineunivers!

01.10.2024

Nye salamisticks med trøffel eller oliven

Prøv Delitastes to nye festlige salami sticks med oliven eller truffle smag.

01.10.2024

Klassisk og velsmagende andesauce

Vores klassiske Andesauce er den perfekte løsning til julefrokosten og med den gode gammeldags smag.

01.10.2024

Cecina med parmesan og ristede pinjekerner

Den møreste oplevelse på en simpel måde.

01.10.2024

Smagsbomber på din pizza

Sig ”Buongiorno” til Ventricina, Calabrese og Nduja

01.10.2024

Saftige nyheder fra Tender Pork

Grillkøller med pebermarinade og Skankeklumper med svamperub.

22.08.2024

Ny lancering af Delitaste Flæskestegssauce

Udviklet af vores produktspecialister og produceret i Danmark.

01.08.2024

Sprød sommer-sandwich! ☀️

Du bestemmer! Sæt dit eget præg på fyldet og server dem for dine gæster.

01.08.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Rugotto

Månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad