X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Grødbrød, nem genvej til saftigt bagværk med fuldkorn og økologi

Masser af smag, god holdbarhed, økologi og fuldkorn. Grødbrød er nemt i et travlt professionelt køkken og kan varieres til et væld af forskelligt bagværk. Valsemøllen sætter fokus på Grødbrød og økologisk dansk mel med opskrifter, et nyt online bagekursus, bagehacks og inspiration i Valsemøllens bageunivers for fagfolk.


Tilbage fra sommerferie. Ny inspiration til fagfolk i de professionelle køkkener venter. Valsemøllen for fagfolk sætter nu fuld fokus på inspiration til at bage nemme Grødbrød med saftig krumme og masser af smag. Grødbrød kan bages hele året, men med høsten rundt om hjørnet vil Valsemøllen slå et slag for at inspirere flere fagfolk til at bage med dansk økologisk mel i de professionelle køkkener.


“Grød er en del af vores madkultur, derfor tager vores Grødbrød afsæt i gamle bageopskrifter, hvor man brugte grødrester i brødbagningen. Det øger mængden af væske i brødet og gør det blødt og lækkert, og sikrer, at det holder sig frisk længe. Samtidig giver grødblandingen også til en mild og rund brødsmag, “ siger udviklingschef Lars Eriksen.


Grødboller, fuldkornsbrød og søde snacks 

Til Grødbrød har Valsemøllen udviklet forblandingen Grødbrød 30/70 NaturAks® et fuldkornsholdigt koncentrat med bl.a. havre, byg, rug og surdej, der gør det nemt at bage mange forskellige grødbrød med særlig god saftighed og holdbarhed.


Grødbrød 30/70 er mærket med Valsemøllens NaturAks®, hvor landbrug er håndplukket og kornet kvalitetssikret og dyrket uden brug af stråforkorter og roundup. Forblandingen gør det nemt at tilføje mel efter eget valg fx danske og økologiske meltyper.


Til inspiration har Valsemøllen udgivet et opskriftshæfte med opskrifterne på grunddej til Grødbrød og på rustikke grødboller, fuldkornsboller, baguettes og søde brødsnacks.


Sammen om godt bagværk, vil du være med? Sådan opfordrer Valsemøllen til at bruge bageuniverset for fagfolk udviklet til at styrke fagfolk i professionelle køkkener i at bage. Der er inspiration til både garvede og nybegyndere. Få et gratis bagekursus, inspiration, opskrifter, de vigtigste tips og bagehacks på Grødbrød lige her.

Læs mere her


For yderligere information kontakt

Lisbeth Wassmann Hjertebjerg, marketingchef for B2B hos Valsemøllen, 41628154, lwa@valsemollen.dk


Fakta om Valsemøllen


Valsemøllen er for dem, der går op i kvalitet, de gode råvarer og den rendyrkede kærlighed til bagning.

Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet.


Vi producerer kvalitetsprodukter af dansk korn og bælgfrugter på vores egne møller i Esbjerg, Køge og Svendborg.


Med mere end 120 års erfaring i bagagen går vi også forrest og tilbyder innovative og inspirerende produkter til både bageri, detailhandel, industri og foodservice.


‘Bageunivers for fagfolk’ kan tilgås via valsemollen.com. For flere råd og tips kan man skrive sig på til nyhedsbrevet eller følge Valsemøllen for Fagfolk på Facebook, Instagram og Youtube.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

24.05.2024

Bag italienske surdejs-klassikere med én grunddej

Kom godt rundt i det italienske brødunivers med Valsemøllens grunddej.

24.05.2024

Bagetips til en sprød og saftig sommer med ”Ferment – Aktiv surdej”

Valsemøllens bagere har udviklet en række opskrifter på sommerens lækre brød med afsæt i ”Ferment".

23.05.2024

Friske og sprøde opskrifter til sommeren!

Hos Good Food Group elsker vi at inspirere til nye og spændende retter.

06.05.2024

Nyhed! Vegansk Pepperoni

Et plantebaseret topping-alternativ til pizza, focaccia og panini

28.04.2024

Nyhed! HELLMANN’S Professional

Nu lanceres en Hellmann's særligt udviklet til det profesionelle køkken og de hårdeste applikationer

23.04.2024

Bliv klar til grillsæsonen!

Skyd sommersæsonen igang og indfør en ugentlig grilldag, som helt sikkert vil gøre dine gæster glade

23.04.2024

Nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

Orkla har netop lanceret en revolutionerende og planterig nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad

25.03.2024

Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix

Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag

25.03.2024

Nye Burgerboller med masser af smag

Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends

21.03.2024

Nyhed! Smørbagte snurrer

Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.