X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

DELISOFT RUGBRØD - ET RUGBRØD MED MANGE MULIGHEDER

Prøv vores nyhed Delisoft 100/0 NaturAks - er et blødt og saftigt rugbrød med en moderat mængde kerner, der har en lang friskholdning og holdbarhed.

Med vores helblanding er du sikker på den samme gode kvalitet – hver gang. Samtidig er den nem at arbejde med, da der kun skal tilsættes vand og gær. I helblandingerne har vi sikret den rigtige afvejning og styring af rugbrødssur, som giver den bedste smag og en større bagesikkerhed. Samtidig giver en helblanding dig mulighed for at bage rugbrød på under tre timer - fra du går i gang, til du står med et friskbagt rugbrød.

Delisoft 100/0 er mærket Dansk Mel og Valsemøllens NaturAks®, hvilket betyder, at du får et produkt af ekstra god kvalitet, dyrket høstet og malet i Danmark.


Bag med delisoft

SÆT DIT PRÆG PÅ DELISOFT RUGBRØD 100/0

Med vores Delisoft 100/0 har vi sørget for, at du med samme opskrift kan lave forskellige typer rugbrød. Du kan sætte dit personlige præg på dit rugbrød ved at tilsætte gulerødder, chiafrø, græskarkerner eller noget helt fjerde.


Bag med delisoft ​​​​​​​

DOWNLOAD RUGBRØDS OPSKRIFTSHÆFTE

Bag hurtigt nemme og danske rugbrød med for- og helblandinger. Bag dem som dine egne signaturbrød eller ud fra vores opskrifter. Med vores rugbrødsblandinger er du sikret et godt resultat - hver gang. Få god inspiration, opskrifter og de vigtigste tips lige her.


Download opskriftshæfte ​​​​​​​

5 SKARPE FORDELE MED RUGBRØDS HELBLANDINGER

#1 DANSK RUG OG ØKOLOGI

Hos Valsemøllen arbejder vi med øje for høj kvalitet og omtanke for vores omgivelser. Derfor indeholder alle vores rugbrødshelblandinger dansk rug. Vælg mellem økologi eller konventionel. Vi har et stort økologisk udvalg til dig, som vil have mere økologisk bagværk.


#2 MINIMER ARBEJDSTIMER

I en tid med mangel på arbejdskraft i branchen er Valsemøllens rugbrødshelblandinger løsningen for dig, der ønsker at spare på både timer og hænder i bageriet. Med en rugbrødshelblanding er forarbejdet gjort, så du kan koncentrere dig om det gode håndværk.


#3 VI HAR GJORT DET NEMT

Vi har klaret iblødsætning af kerner, så du kun skal tilsætte vand og gær. Med få ingredienser sparer du afvejninger, hvilket også sparer dig tid.


#4 SAMME ENS RESULTAT – HVER GANG

Med fokus på kvalitet, blødhed, udseende og bløde kerner har vi gjort det nemt for dig at bage et godt kvalitetsrugbrød. Vores danske rug kombineret med en god surdej giver dig sikkerhed for en god, mild og syrnet rugbrødsmag – hver gang.


#5 SMART BAGNING – VELEGNET TIL KØL OG FROST

Valsemøllens rugbrødshelblandinger er velegnet til både køl og frost. Det betyder, at du kan gøre dine deje klar til bagning flere dage i forvejen. Har du brug for at lave rugbrød i en fart, kan du omvendt også bage vores rugbrødshelblandinger på under 3 timer.


Se rugbrødssortiment

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

22.08.2024

Ny lancering af Delitaste Flæskestegssauce

Udviklet af vores produktspecialister og produceret i Danmark.

01.08.2024

Sprød sommer-sandwich! ☀️

Du bestemmer! Sæt dit eget præg på fyldet og server dem for dine gæster.

01.08.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Rugotto

Månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad

03.07.2024

NYT FJERKRÆPÅLÆG FRA DELITASTE

Prøv vores 3 nye fjerkræpølser i skiver.

03.07.2024

Ny eksklusiv skinkeserie lavet af gris fodret med kastanjer

Delitaste lancerer ny serie af udsøgte salamier og serranoskinke af grise fordret med kastanjer.

24.05.2024

Bag italienske surdejs-klassikere med én grunddej

Kom godt rundt i det italienske brødunivers med Valsemøllens grunddej.

24.05.2024

Bagetips til en sprød og saftig sommer med ”Ferment – Aktiv surdej”

Valsemøllens bagere har udviklet en række opskrifter på sommerens lækre brød med afsæt i ”Ferment".

23.05.2024

Friske og sprøde opskrifter til sommeren!

Hos Good Food Group elsker vi at inspirere til nye og spændende retter.

06.05.2024

Nyhed! Vegansk Pepperoni

Et plantebaseret topping-alternativ til pizza, focaccia og panini

28.04.2024

Nyhed! HELLMANN’S Professional

Nu lanceres en Hellmann's særligt udviklet til det profesionelle køkken og de hårdeste applikationer