X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

NY INSPIRATION TIL FRISKBAGTE ITALIENSKE SURDEJSBRØD I SÆRKLASSE

Filone, panini, focaccia, pane piatto, foglio og pizza, nu skruer vi helt op for sommerinspiration til italiensk brødkultur i de professionelle køkkener, fagfolk til fagfolk. Med ny inspiration, opskrifter og bagehacks og et nyt online bagekursus for fagfolk vejleder vi til bedre økologisk bagværk.

Vi går sommeren i møde, og derfor sætter vi fokus på økologisk italiensk surdejsbrød og -bagværk, der smager af sommer og fuldender sommerens menuer i de professionelle køkkener.

“Italiensk brød smager fuldstændig fantastisk. Vi vil gerne inspirere fagfolk til at blive fortrolige med håndværket bag italiensk surdejdsbrød og til at bage mere bagværk i de professionelle køkkener. Samtidig håber vi, at vi med vores sortiment af italiensk inspirerede økologiske meltyper og blandinger kan inspirere til at løfte økologiprocenten,”siger Lisbeth Wassmann Hjertebjerg, marketingschef for B2B hos Valsemøllen.

Sommerkampagnen sætter særligt fokus på de økologiske italiensk inspirerede produkter som fx Valsemøllens helblanding Øko Tosca Farina, der gør det nemt at bage rustikke italienske surdejsbrød med fantastisk smag, sprød skorpe og en flot åben krumme.

NYT ONLINE BAGEKURSUS OG OPSKRIFTER PÅ 12 ITALIENSKE BRØD

Vores ambition er, at kunderne lykkes med bagværket, hver gang. Derfor har vi udviklet ‘Bageunivers for fagfolk’, hvor man kan gå på opdagelse og få faglig inspiration, opskrifter, de vigtigste tips og hacks og spændende bagekurser. Med sommerens fokus på italiensk surdejsbrød tilbydes et nyt online bagekursus, hvor vores udviklingbager Erik trin for trin underviser i, hvordan man med én grunddej kan bage mange forskellige lækre økologiske italienske surdejsbrød.

Vi har udgivet 12 brødopskrifter på gode italienske kendinge som bl.a. filone, panini, focaccia, pane piatto, foglio og pizza. Surdejen til italienske brød er mere mild, end vi kender fra de nordiske surdejsbrød, så det passer godt til sommerens retter og menuer.

Læs mere her




Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

01.10.2024

Nyt designet onlineunivers

Orkla Danmark Food Solutions går snart i luften med et nyt designet onlineunivers!

01.10.2024

Nye salamisticks med trøffel eller oliven

Prøv Delitastes to nye festlige salami sticks med oliven eller truffle smag.

01.10.2024

Klassisk og velsmagende andesauce

Vores klassiske Andesauce er den perfekte løsning til julefrokosten og med den gode gammeldags smag.

01.10.2024

Cecina med parmesan og ristede pinjekerner

Den møreste oplevelse på en simpel måde.

01.10.2024

Smagsbomber på din pizza

Sig ”Buongiorno” til Ventricina, Calabrese og Nduja

01.10.2024

Saftige nyheder fra Tender Pork

Grillkøller med pebermarinade og Skankeklumper med svamperub.

22.08.2024

Ny lancering af Delitaste Flæskestegssauce

Udviklet af vores produktspecialister og produceret i Danmark.

01.08.2024

Sprød sommer-sandwich! ☀️

Du bestemmer! Sæt dit eget præg på fyldet og server dem for dine gæster.

01.08.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Rugotto

Månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad