X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

NY INSPIRATION TIL FRISKBAGTE ITALIENSKE SURDEJSBRØD I SÆRKLASSE

Filone, panini, focaccia, pane piatto, foglio og pizza, nu skruer vi helt op for sommerinspiration til italiensk brødkultur i de professionelle køkkener, fagfolk til fagfolk. Med ny inspiration, opskrifter og bagehacks og et nyt online bagekursus for fagfolk vejleder vi til bedre økologisk bagværk.

Vi går sommeren i møde, og derfor sætter vi fokus på økologisk italiensk surdejsbrød og -bagværk, der smager af sommer og fuldender sommerens menuer i de professionelle køkkener.

“Italiensk brød smager fuldstændig fantastisk. Vi vil gerne inspirere fagfolk til at blive fortrolige med håndværket bag italiensk surdejdsbrød og til at bage mere bagværk i de professionelle køkkener. Samtidig håber vi, at vi med vores sortiment af italiensk inspirerede økologiske meltyper og blandinger kan inspirere til at løfte økologiprocenten,”siger Lisbeth Wassmann Hjertebjerg, marketingschef for B2B hos Valsemøllen.

Sommerkampagnen sætter særligt fokus på de økologiske italiensk inspirerede produkter som fx Valsemøllens helblanding Øko Tosca Farina, der gør det nemt at bage rustikke italienske surdejsbrød med fantastisk smag, sprød skorpe og en flot åben krumme.

NYT ONLINE BAGEKURSUS OG OPSKRIFTER PÅ 12 ITALIENSKE BRØD

Vores ambition er, at kunderne lykkes med bagværket, hver gang. Derfor har vi udviklet ‘Bageunivers for fagfolk’, hvor man kan gå på opdagelse og få faglig inspiration, opskrifter, de vigtigste tips og hacks og spændende bagekurser. Med sommerens fokus på italiensk surdejsbrød tilbydes et nyt online bagekursus, hvor vores udviklingbager Erik trin for trin underviser i, hvordan man med én grunddej kan bage mange forskellige lækre økologiske italienske surdejsbrød.

Vi har udgivet 12 brødopskrifter på gode italienske kendinge som bl.a. filone, panini, focaccia, pane piatto, foglio og pizza. Surdejen til italienske brød er mere mild, end vi kender fra de nordiske surdejsbrød, så det passer godt til sommerens retter og menuer.

Læs mere her




Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad

25.03.2024

Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix

Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag

25.03.2024

Nye Burgerboller med masser af smag

Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends

21.03.2024

Nyhed! Smørbagte snurrer

Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.

14.03.2024

Paneret Isingfilet – glutenfri!

Et smagfuldt alternativ til traditionelle rødspættefileter

14.03.2024

Grønlandske torskeloins

Fra skånsomt, kystnært fiskeri hvor torsken fanges med garn eller line

11.03.2024

Valsemøllen lancerer nyhed til fagfolk: ”ferment – aktiv surdej”

I forbindelse med fejringen af 125-års jubilæum, lancerer Valsemøllen melblandingen ”Ferment – Aktiv