X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Varemærket The Vegetarian Butcher har en mission: alle skal kunne nyde et plantebaseret og klimavenligt måltid uden kompromis! Og måden de gør det på, er ved at ”hacke” kødfavoritter, så planteproteinet både minder om den ægte vare i smag, konsistens og udseende. De eksisterende varianter høster stor ros i branchen og hos gæsterne - og nu udvides sortimentet med to veganske burgerbøffer: Raw NoBeef Burger og Crispy NoChicken Burger.


Raw NoBeef Burger er en vegansk premium bøf baseret på soja, hvor smag, tekstur og bid er i højsædet. Den 2,1 cm høje bøf får den klassiske sprøde stegeskorpe og den flotte pink farve i midten. Og så smager den virkelig godt! Savner du derimod et alternativ til en sprød kyllingeburger? Så kan du stoppe jagten her! Crispy NoChicken Burger er også vegansk, men smager fuldstændig som kylling. Den får sit sprøde bid fra majs og er både mør og saftig inden i. Flere burgerbarer har allerede taget deres kyllingeburger helt af menuen og serverer nu kun med denne bøf til stor begejstring for alle kunder – både veganere og kødspisere!


Begge varianter er selvfølgelig oplagt i en burger, men hvorfor ikke bruge Raw NoBeef Burger som en vegansk pariserbøf eller hakkebøf? Eller Crispy NoChicken Burger i en sandwich eller skåret i slices i en salat? Det er en nem måde at tilføje proteiner og mæthed – uden at servere animalsk protein.


Læs mere om serien og find masser af inspiration og opskrifter på unileverfoodsolutions.dk.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Seneste nyheder

25.03.2024

Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix

Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag

25.03.2024

Nye Burgerboller med masser af smag

Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends

21.03.2024

Nyhed! Smørbagte snurrer

Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.

14.03.2024

Paneret Isingfilet – glutenfri!

Et smagfuldt alternativ til traditionelle rødspættefileter

14.03.2024

Grønlandske torskeloins

Fra skånsomt, kystnært fiskeri hvor torsken fanges med garn eller line

11.03.2024

Valsemøllen lancerer nyhed til fagfolk: ”ferment – aktiv surdej”

I forbindelse med fejringen af 125-års jubilæum, lancerer Valsemøllen melblandingen ”Ferment – Aktiv