X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Det er efterhånden nærmere normen end en trend at vælge kødfrie måltider. Nogle steder er ”Kødfri januar” en stor ting, andre steder ”Kødfri hverdag”. Nogle kalder det fleksitarisk livsstil, andre vegetarisk eller vegansk kost. Kært barn har mange navne, men filosofien er, at man skal skære ned på kød og i stedet spise mere plantebaseret. Det er godt for klima, miljø og sundhed.

 

Hos Unilever Food Solutions vil vi gerne hjælpe med inspiration til de kødfrie måltider. Vi ved at det kan være en udfordring at gøre det både mættende, nærende og smagfuldt, når man skal undvære kødet. Men det er heldigvis ikke så svært med de rette alternativer. Der findes mange gode proteinkilder som bønner og linser, men også gode og mættende grøntsager og kål, som vi kunne fremhæve mere i madlavningen.


Der er dog også rigtig mange mennesker, som ikke kan overbevises til at skifte kødet ud med grønt. Til dem findes det perfekte alternativ: Planteprotein. The Vegetarian Butcher er en serie af kødalternativer af højeste kvalitet baseret på soja. Det giver den bedste tekstur, der virkelig læner sig op af kød, mens smagen og tilberedningsmetoden er også stort set identisk for at gøre det nemt for dig i køkkenet. Og til stor glæde for den kødelskende gæst, der ønsker at skære ned på den animalske vare.

 

Vi har samlet en række nemme hverdagsretter i en ny folder, hvor du finder inspiration til kødfrie retter, der virkelig smager godt, mætter og har den rette næringssammensætning. Det skal ikke være et fravalg at spise kødfrit – det skal være en fryd!


Find folderen og andre gode opskrifter på www.unileverfoodsolutions.dk

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Seneste nyheder

25.03.2024

Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix

Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag

25.03.2024

Nye Burgerboller med masser af smag

Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends

21.03.2024

Nyhed! Smørbagte snurrer

Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.

14.03.2024

Paneret Isingfilet – glutenfri!

Et smagfuldt alternativ til traditionelle rødspættefileter

14.03.2024

Grønlandske torskeloins

Fra skånsomt, kystnært fiskeri hvor torsken fanges med garn eller line

11.03.2024

Valsemøllen lancerer nyhed til fagfolk: ”ferment – aktiv surdej”

I forbindelse med fejringen af 125-års jubilæum, lancerer Valsemøllen melblandingen ”Ferment – Aktiv