The Vegetarian Butcher
Stift bekendtskab med slagteren, der skiftede kødet ud med grøntsager
Hvad kan være mere passende i 2020 end at kunne tilbyde produktnyheder fra et varemærke, som 1. hedder The Vegetarian Butcher og 2. henvender sig til den, som elsker kød, men måske fravælger det på grund af samvittighedskvaler og klimabevidsthed? Vi taler ganske enkelt om vegetariske lækkerier, der er skabt med henblik på at konkurrere med og slå ”the real deal”.
Bare én kødfri dag om ugen kan gøre en kæmpe forskel for natur, miljø, biodiversitet og klima. Men betyder dét, at vi skal erstatte kødet med rødbedebøffer og falafler?
Nej, hvis du spørger kødentusiasten nedenfor. Han hedder Jaap Korteweg og er fra Holland. Og han er verdens første vegetariske slagter.
Jaap kommer fra en familie med rødder i traditionel kvægdrift gennem 9 generationer. Alligevel tog han en atypisk beslutning. Han valgte at bytte et liv med kød ud med et liv med grøntsager. Problemet var bare, at han savnede smagen og konsistensen af kød. Faktisk så meget, at han gjorde det til sit livs mission at finde et reelt alternativ. Og efter 3 års intensiv research lykkedes det Jaap og hans team at udvikle et produkt med en helt særlig smag, tekstur og bid, som er så godt, at det får selv kødentusiaster til at elske vegetarmad.
De grønne opskrifter fra The Vegetarian Butcher er ikke til dig, som ikke kan lide smagen af kød. De er til dig, som elsker kød.
Velbekomme!
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet