X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Med disse spændende, søde og smagfulde trends vil du nemmere friste dine gæster til at afslutte middagen med en vidunderlig dessert.


Efter en lækker middag er det fantastisk at runde af med noget sødt eller forfriskende, der fuldender oplevelsen. Gæsterne springer dog ofte den sidste servering over med begrundelser som at være mæt eller ikke finde noget spændende på dessertmenuen. 66 % af gæsterne siger, at de ville bestille en dessert, hvis der var en servering, de ikke havde prøvet før! Med få ændringer på dit dessertkort er det derfor muligt at friste flere til at snuppe den sidste servering og bidrage lidt ekstra til din omsætning.


Du har her mulighed for at spænde de kreative muskler, hvilket ofte kan gøres med et par enkle justeringer til dine klassikere. Det kan friste dine gæster til at prøve noget nyt og spændende. At finde nye måder at servere traditionelle desserter med kontrastfulde teksturer og overraskende smage kan være lige den billet, der får kunderne til at række ud efter deres skeer.


Gratis folder med trends og opskrifter

Unilever Food Solutions har udviklet en folder, hvor de har fundet frem til ti trends og tendenser, der lige nu vinder indpas hos gæsterne. Blandt andet skal der leges med teksturer, smagskontraster, nødder og historiefortællinger. Alle ti emner beskrives og der er en god opskrift til hver enkelt. Her er eksempler på to emner. Resten finder du i den gratis folder lige her: 10 smagstendenser inden for dessert (unileverfoodsolutions.dk)


Creme Brûlée er oprindelig en klassisk fransk vaniljecremedessert, her en variant smagt til med kokos og lime. Find opskriften i den gratis folder.

Citrus

Citrus har længe været brugt i desserter, med dens naturlige sure element, der tilføjer en tilfredsstillende smag. Nu er brugen af citrus blevet mere specifik, da menuerne kalder særlige typer citrus som blodappelsin, mandarin og key lime. Grapefrugt og yuzu er stadig populære, ofte kombineret med en anden tropisk smag som kokos. Kumquat er en ny ingrediens, hvor dens syrlige smag er afbalanceret med mørk chokolade eller andre sødere frugter.

Tarte tatin, vaniljecreme og saltkaramel - en lækker tarte tatin med Creme Anglaise og saltkaramel. Find opskriften i den gratis folder.

Ekstra forkælelse

Gæster er ofte mere tilbøjelige til selvforkælelse efter en hård periode, da man har brug for lidt ekstra til at forsøde hverdagen. Flere tilbyder desserter til morgenmad som søde pandekager, fransk toast og kage, og det beviser virkelig, at dessert er en heldagsspise. Alle slags chokolade vinder her og også flere frugter vinder frem med et spil mellem sødt og surt.


Find flere trends, inspiration og opskrifter på www.ufs.com.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Seneste nyheder

29.08.2023

Få gang i dessertsalget med 10 tendenser, der trender lige nu!

Med disse spændende, søde og smagfulde trends vil du nemmere friste dine gæster til at afslutte midd

14.08.2023

En stærkere serie af 950 g frostrugbrød

Vores bagere har arbejdet på fem stærke optimerede opskrifter af vores 950 g frostrugbrød.

14.08.2023

Nyhed! Rustikke Kartoffelstykker Mix

Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag.

14.07.2023

Økologiske og glutenfri falafler

Når kikærter, persille, spidskommen og koriander mødes, sker der små mirakler for dine smagsløg.

06.07.2023

En dessert er en dejlig afslutning på et godt måltid

Få gang i mersalget med en god mousse, panna cotta eller crème brûlée. Med Carte d’Or er det nemt at

06.07.2023

Good Food Group sørger for sommerens must have

Ingen sommermenu uden klassikeren over dem alle - barbecue sauce.

04.07.2023

Glad kok = glade gæster

Deltag i konkurrencen om at vinde en lækker køkkenmaskine fra KitchenAid

23.06.2023

Nyhed! Pork burger med havsalt

Giv dine gæster en ny og spændende smagsoplevelse.

03.05.2023

Bag køkkenets egne italienske surdejsbrød

Med nye opskrifter, bagehacks og et nyt online bagekursus vejleder vi til bedre økologisk bagværk