I juli og august afvikles kvalifikationsrunderne til en af årets helt store ”sportsevents”, når finalisterne til DM i Hotdogspisning skal findes.

Det handler om hotdogs, hæder og håneretten, når DM i Hotdogspisning endnu engang vender tilbage og finder sin vinder den 3. september i Aalborg i konkurrencens 10 års-jubilæum. Kvalifikationsrunden er i gang fra den 12. juli til 15. august, og finalisterne skal findes rundt om i det ganske danske land.

Førstepræmien i DM i Hotdogspisning-finalen er et oplevelseskort på 20.000 kroner, men der er også flotte præmier til alle de lokale vindere, hvor der er en miniferie på spil.

Reglerne er ganske simple – spis så mange hotdogs som muligt på 15 minutter. De ti bedste på landsplan kommer i finalen, der afholdes den 3. september i Aalborg til en kæmpe event. Adgang til konkurrencen – og i første omgang et kvarter i hotdog-himlen – koster 100 kroner, og som altid går alle pengene ubeskåret til et velgørende projekt. I år er det Fonden Børnenes Kontor i Aalborg, der kan nyde godt af en økonomisk saltvandsindsprøjtning.

- Vi vil igen gøre DM i Hotdogspisning til en fantastisk og sjov begivenhed for alle. Der kan synes langt fra din lokale pølsevogn til podiet i Aalborg, men det gør måske heller ikke så meget, om du bliver danmarksmester – bare du kan spise flere hotdogs end din bedste ven, din bedrevidende mester, din kollega, din gamle far, eller hvem du nu drømmer om at slå. For vi har alle i hvert fald én, som vi under INGEN omstændigheder vil tabe til – og så kan man jo se, om man kan slå den nuværende rekord på hele 42 hotdogs på blot et kvarter og sikre sig en plads blandt de 10 storspisende finalister, siger Christian Winther Eriksen fra arrangøren Steff Houlberg.

2020-udgaven af DM i Hotdogspisning blev med rå løg i øjnene aflyst på grund af corona. Seneste vinder i 2019 blev Mikael Berg Larsen aka Galhalsen fra Vejle, der spiste 27 hotdogs på et kvarter. Rekorden indehaves fortsat af Ruben Mikkelsen, der i 2016 nåede hele 42 hotdogs. 3. september 2021 kåres den nye hotdogkonge.

Følg den løbende kvalifikation, se kvalifikationsstederne og læs mere om arrangementet på www.dmihotdogspisning.dk
Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Danish Crown Foods
Tulipvej 1
8940 Randers SV
Danmark
89105000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

20.09.2021

Nyhed! Marineret bryststeg af gris med smokey BBQ rub

Rubben består bl.a. af paprika, hvidløg, chili og koriander med røgsmag

15.09.2021

Ny smagsvariant! Dansk kamfilet af gris

Kamfilet af gris tilsat lage og smagfuldt marineret med chipotle og ahornsirup.

30.08.2021

NYHED! 4L Øko Minimælk BiB

Se vores nye 4L BiB mælk

23.08.2021

NYHED! Riberhus Øko Kuvertskiver

Lidt bedre end andre gode, økologiske oste

23.08.2021

NYHED! Gammel Knas Creme

Nyortolkning af den klassisk Gammel Knas

17.08.2021

Steff Houlberg søger Danmarks bedste hotdogspiser

I juli og august afvikles kvalifikationsrunderne til en af årets helt store ”sportsevents”.

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.