X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Nordlig Stillehavsrødspætte har en dejlig smag som minder om den velkendte nordatlantiske rødspætte - dog er den ikke helt så hvid i farven og har mindre sødme.

Med Nordlige Stillehavsrødspætter er der mange anvendelsesmuligheder; F.eks. på tallerkenanretning eller buffet. Fisken er nem at anvende da den er klar til brug direkte fra frost. Dette er med til at minere madspild og sikre god køkken økonomi.

Nordlig Stillehavsrødspætter er MSC-certificerede fra bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri – og er, som altid, fanget uden bomtrawl.

Nordlige Stillehavsrødspætter fås i en vifte af forskellige variationer:

Naturel

Nordlig Stillehavsrødspætte, naturel​, 80-120g​

Fine og saftige fileter. Klar til brug direkte fra frost. Mange anvendelsesmuligheder; F.eks. dampet eller stegt.

Letpaneret

Nordlig Stillehavsrødspætte, letpaneret m. citron/persille,​ 100-130g

75 % fisk. Forstegt, tilberedes i ovn direkte fra frost. Mange anvendelsesmuligheder; F.eks. på tallerkenanretning eller buffet.

Paneret og stegt

Nordlig Stillehavsrødspætte, ​stegt, 70-100g​ ​

60% fisk. Stegt, tilberedes kort i ovn direkte fra frost. Mange anvendelsesmuligheder; F.eks. på tallerkenanretning eller buffet.

Paneret og forstegt

Nordlig Stillehavsrødspætte, forstegt,​ 100-130g

60% fisk. Forstegt, tilberedes i ovn direkte fra frost. Mange anvendelsesmuligheder; F.eks. på tallerkenanretning eller buffet.

Nordlig Stillehavsrødspætte, forstegt​, 130-160g

60% fisk. Forstegt, tilberedes i ovn direkte fra frost. Mange anvendelsesmuligheder; F.eks. på tallerkenanretning eller buffet.

Paneret med DeliCrisp

Nordlig Stillehavsrødspætte, DeliCrisp​, 70-100g

60% fisk. Paneret med en særlig panering; DeliCrisp. Udmærker sig ved, at holde sin sprødhed i længere tid efter tilberedning! Tilberedes direkte fra frost i friture eller på pande.

Nordlig Stillehavsrødspætte, DeliCrisp​, 100-130g

60% fisk. Paneret med en særlig panering; DeliCrisp. Udmærker sig ved, at holde sin sprødhed i længere tid efter tilberedning! Tilberedes direkte fra frost i friture eller på pande.

Paneret og med fyld

Nordlig Stillehavsrødspætte fyldt m. rejer og dild, forstegt, ca. 140g

46% fisk. Sprød overflade med en cremet og fyldig midte af lækkert fyld. Kan sættes i ovnen direkte fra fryseren og giver en ensartet portionsanretning.

Nordlig Stillehavsrødspætte​ fyldt m. rejer og broccoli, forstegt, ca. 140g​ ​ ​

46% fisk. Sprød overflade med en cremet og fyldig midte af lækkert fyld. Kan sættes i ovnen direkte fra fryseren og giver en ensartet portionsanretning.


Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad

25.03.2024

Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix

Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag

25.03.2024

Nye Burgerboller med masser af smag

Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends

21.03.2024

Nyhed! Smørbagte snurrer

Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.

14.03.2024

Paneret Isingfilet – glutenfri!

Et smagfuldt alternativ til traditionelle rødspættefileter

14.03.2024

Grønlandske torskeloins

Fra skånsomt, kystnært fiskeri hvor torsken fanges med garn eller line

11.03.2024

Valsemøllen lancerer nyhed til fagfolk: ”ferment – aktiv surdej”

I forbindelse med fejringen af 125-års jubilæum, lancerer Valsemøllen melblandingen ”Ferment – Aktiv