Hoki loins er velegnede til stegning, ovn- og damptilberedning. Ovn- og damp-tilberedning kan ske direkte fra frost og kan dermed reducere tilberedningstiden.
Hoki har en delikat smag, der ligner torsk og kullers efter tilberedning. Det magre kød er saftigt og fast, men flager let. Denne fætter til torsken har fint hvidt kød, nogle gange med lyserøde skær, som bliver hvidt, når den tilberedes.
Hoki er vildtfanget og fra bæredygtigt fiskeri i det sydvestlige Stillehav (MSC certificeret).
De fine Hoki loins vejer 110-130 g pr. stk. og er uden skind. I forbindelse med indfrysningen glaseres hver loin med vand for beskyttelse mod udtørring under transport og opbevaring. Pakket i krt. á 5 kg. (netto-vægt uden glasering).
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet