X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Royal Greenlands nye fiskefrikadeller er saftige og med den kendte traditionelle smag.


Fiskefrikadellerne fra Royal Greenland er færdigstegte og har en sprød stegeskorpe og tilpas fast konsistens (65% fiskeindhold). Vejer 60 g pr. stk. og er lokalt produceret i Randers.

Fiskefrikadellerne består af 43% vildtfanget grønlandsk hellefisk (reinhardtius hippoglossoides), 22% torsk (gadus morhua), samt 35% økologiske ingredienser som f.eks. den sunde bælgfrugt kikært, kartofler, løg og selleri.

Nyheden er rig på de sunde Omega-3 fedtsyrer, da hellefisk er en fed fisk med et naturligt højt indhold af Omega-3. Fiskefrikadellerne er også gluten og laktosefri samt mærket med grønt nøglehul og Clean Label. Clean label betyder, at der ikke er tilsat nogen former for kunstige tilsætningsstoffer.

Frikadellerne er lette og hurtige at anvende, da de er færdigstegte og derfor kun kræver kort opvarmning i ovn (ca. 10-12 min. v 180°C varmluft) direkte fra frost. De skal opvarmes til en kernetemperatur på min. 75°C før servering.

Frikadellerne vejer 60 g, 5 kg pr. karton.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad

25.03.2024

Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix

Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag

25.03.2024

Nye Burgerboller med masser af smag

Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends

21.03.2024

Nyhed! Smørbagte snurrer

Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.

14.03.2024

Paneret Isingfilet – glutenfri!

Et smagfuldt alternativ til traditionelle rødspættefileter

14.03.2024

Grønlandske torskeloins

Fra skånsomt, kystnært fiskeri hvor torsken fanges med garn eller line

11.03.2024

Valsemøllen lancerer nyhed til fagfolk: ”ferment – aktiv surdej”

I forbindelse med fejringen af 125-års jubilæum, lancerer Valsemøllen melblandingen ”Ferment – Aktiv