Danske VESTERHAVS rødspætter er navnet på Royal Greenlands nyeste skud på stammen af paneret fisk. Og navnet kunne ikke være mere rammende, for det er netop i Vesterhavet, fiskene bliver fanget, hvorefter de landes i de velkendte, danske fiskeribyer Hvidesande, Thorsminde, Thyborøn, Hirtshals og Hanstholm.
VESTERHAVS rødspætterne er særligt udviklet til det professionelle køkken, hvor høj kvalitet og håndværk er i centrum. Rødspætterne er fanget i sæson, hvor kvaliteten er bedst, og hvor fisken har en frisk, fyldig og rund smag. Derefter er den paneret med en klassisk panering af æg og grov hvederasp. Den grove rasp gør, at rødspættefileterne ser ud som hjemmelavede. Den særlige panering gør også, at fileterne bliver ekstra sprøde – en sprødhed, der holder og gør dem ekstra velegnede til ud af huset-serveringer som fx stjerneskud, smørrebrød og lignende.
Rødspætterne er MSC-certificerede, da de kommer fra bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri. De er, som altid fra Royal Greenland, ikke fanget med bomtrawl, som er en fangstmetode, der er anset for at være skadelig for havbunden.
Danske VESTERHAVS rødspætter fås i to forskellige størrelser – 70-100 g og 100-130 g og kommer i kartoner a 4,5 kg. Begge har hele 70 % fisk og kun 30 % panering. De tilberedes nemt og hurtigt direkte fra frost i enten friture eller på en forvarmet pande.
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet