X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

AFSTEMNING TIL ÅRETS NYHED - AWAY FROM HOME: Valsemøllens 'Bageunivers for Fagfolk' skal løse de professionelle køkkeners bageudfordringer. 


I en tid hvor det gode bagværk er en central del af danskernes madkultur, står professionelle køkkener over for udfordringer som tidspres, mangel på fagligt dygtige medarbejdere og krav om grønnere måltider. For at imødekomme disse udfordringer har Valsemøllen introduceret 'Bageunivers for Fagfolk' - en online platform designet til at støtte kokke, bagere og andre madprofessionelle. 


Konceptets beskrivelse 

'Bageunivers for Fagfolk' er et innovativt, online univers, der tilbyder opskrifter, online bagekurser, inspiration samt tips og bagehacks fra Valsemøllens egne fagfolk og udviklingsbagere til fagfolk. Formålet er, at fagfolk opnår bedre bagværk, optimerer køkkenøkonomi, minimerer madspild og fremmer plantebaserede måltider. Dette univers er mere end bare et værktøj - det er en kilde til kreativitet og innovation inden for bagværk. 


Bidrag til oplevelsen 

Gæsteoplevelsen forbedres signifikant med dette koncept, da det sikrer høj kvalitet af bagværk serveret af de professionelle køkkener. Ved at tilbyde nem adgang til en bred vifte af opskrifter, tips og tricks, hjælper 'Bageunivers for Fagfolk' fagfolk med at forbedre deres færdigheder og udvide deres viden og derved kvaliteten af det endelige produkt. 


Bæredygtighed og reduktion af madspild 

'Bageunivers for Fagfolk' fremmer også en mere bæredygtig praksis ude i køkkenerne, idet bageuniverset tilbyder råd og vejledning til bæredygtige tiltag samt peger på Valsemøllen brede produktsortiment af mel, melblandinger og gryn, som er lavet af økologiske, danske korn og formalet Co2e-neutralt ved hjælp af grøn energi og klimakompensation. 


Modtagelse blandt målgruppen 

Valsemøllens 'Bageunivers for Fagfolk' har haft en meget positiv modtagelse i branchen og har været succesfuld på markedet. Ved udgangen af 2023 havde 30% af de besøgene på Valsemøllens professionelle side besøgt 'Bageunivers for Fagfolk'. Antallet af nyhedsbrevstilmeldinger er i samme periode steget med over 65%, hvilket vidner om en øget interesse og engagement fra målgruppen. 


Læs mere her ​​​​​​​

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

08.02.2024

Valsemøllens indstilling til Årets Nyhed – Away From Home

Valsemøllens 'Bageunivers for Fagfolk' skal løse de professionelle køkkeners bageudfordringer.

08.02.2024

Carlsbergs indstilling til Årets Nyhed – Away From Home

Et kreativ, eksperimentende og nytænkende projekt lige midt på Valby bakke.

08.02.2024

Arla Pros indstilling til Årets Nyhed – Away From Home

Arla Pro har lanceret en bag-in-box løsning på alle 10 liters mælk og fløde formater til Foodservice

02.01.2024

Valsemøllen - 125 år med udvikling

Valsemøllen er bygget på 125 års stolte mølletraditioner og godt håndværk.

22.12.2023

Månedens opskrift fra Kornets hus

Januar månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn.

13.10.2023

Delisoft Rugbrød Dansk NaturAks

Delisoft Rugbrød - Et rugbrød med mange muligheder

13.10.2023

Nyhed: Rug Gourmet rugbrød

Prøv vores nyhed Rug Gourmet 100/0 NaturAks - et kernerigt rugbrød med ekstra store kerner.