X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

AFSTEMNING TIL ÅRETS NYHED - AWAY FROM HOME: Valsemøllens 'Bageunivers for Fagfolk' skal løse de professionelle køkkeners bageudfordringer. 


I en tid hvor det gode bagværk er en central del af danskernes madkultur, står professionelle køkkener over for udfordringer som tidspres, mangel på fagligt dygtige medarbejdere og krav om grønnere måltider. For at imødekomme disse udfordringer har Valsemøllen introduceret 'Bageunivers for Fagfolk' - en online platform designet til at støtte kokke, bagere og andre madprofessionelle. 


Konceptets beskrivelse 

'Bageunivers for Fagfolk' er et innovativt, online univers, der tilbyder opskrifter, online bagekurser, inspiration samt tips og bagehacks fra Valsemøllens egne fagfolk og udviklingsbagere til fagfolk. Formålet er, at fagfolk opnår bedre bagværk, optimerer køkkenøkonomi, minimerer madspild og fremmer plantebaserede måltider. Dette univers er mere end bare et værktøj - det er en kilde til kreativitet og innovation inden for bagværk. 


Bidrag til oplevelsen 

Gæsteoplevelsen forbedres signifikant med dette koncept, da det sikrer høj kvalitet af bagværk serveret af de professionelle køkkener. Ved at tilbyde nem adgang til en bred vifte af opskrifter, tips og tricks, hjælper 'Bageunivers for Fagfolk' fagfolk med at forbedre deres færdigheder og udvide deres viden og derved kvaliteten af det endelige produkt. 


Bæredygtighed og reduktion af madspild 

'Bageunivers for Fagfolk' fremmer også en mere bæredygtig praksis ude i køkkenerne, idet bageuniverset tilbyder råd og vejledning til bæredygtige tiltag samt peger på Valsemøllen brede produktsortiment af mel, melblandinger og gryn, som er lavet af økologiske, danske korn og formalet Co2e-neutralt ved hjælp af grøn energi og klimakompensation. 


Modtagelse blandt målgruppen 

Valsemøllens 'Bageunivers for Fagfolk' har haft en meget positiv modtagelse i branchen og har været succesfuld på markedet. Ved udgangen af 2023 havde 30% af de besøgene på Valsemøllens professionelle side besøgt 'Bageunivers for Fagfolk'. Antallet af nyhedsbrevstilmeldinger er i samme periode steget med over 65%, hvilket vidner om en øget interesse og engagement fra målgruppen. 


Læs mere her ​​​​​​​

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

03.07.2024

NYT FJERKRÆPÅLÆG FRA DELITASTE

Prøv vores 3 nye fjerkræpølser i skiver.

03.07.2024

Ny eksklusiv skinkeserie lavet af gris fodret med kastanjer

Delitaste lancerer ny serie af udsøgte salamier og serranoskinke af grise fordret med kastanjer.

24.05.2024

Bag italienske surdejs-klassikere med én grunddej

Kom godt rundt i det italienske brødunivers med Valsemøllens grunddej.

24.05.2024

Bagetips til en sprød og saftig sommer med ”Ferment – Aktiv surdej”

Valsemøllens bagere har udviklet en række opskrifter på sommerens lækre brød med afsæt i ”Ferment".

23.05.2024

Friske og sprøde opskrifter til sommeren!

Hos Good Food Group elsker vi at inspirere til nye og spændende retter.

06.05.2024

Nyhed! Vegansk Pepperoni

Et plantebaseret topping-alternativ til pizza, focaccia og panini

28.04.2024

Nyhed! HELLMANN’S Professional

Nu lanceres en Hellmann's særligt udviklet til det profesionelle køkken og de hårdeste applikationer

23.04.2024

Bliv klar til grillsæsonen!

Skyd sommersæsonen igang og indfør en ugentlig grilldag, som helt sikkert vil gøre dine gæster glade

23.04.2024

Nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

Orkla har netop lanceret en revolutionerende og planterig nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad