X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

AFSTEMNING TIL ÅRETS NYHED - AWAY FROM HOME: Nye og innovative snacknyhed, Snack Bases, fra Santa Maria. 


Snack Bases er en helt ny måde at tænke på snacks på, og det giver restauratører mulighed for at skille sig ud fra konkurrenterne og tilbyde deres kunder en helt ny og spændende smagsoplevelse. 


Snack Bases er en rå snack base, der kan tilberedes hurtigt og nemt ved friturestegning, og derefter krydres med lige præcis de krydderier, som den enkelte restauration ønsker at kendetegne deres snacks ved. De findes i to varianter, henholdsvis Corn Cones og Lentil Waves, sidstnævnte har 13% protein. Begge varianter er glutenfri og veganske og udvider sig henholdsvis 5 og 3 gange sin størrelse ved fritering. 


Snack Bases er ikke kun en smart og innovativ snacknyhed, men også en bæredygtig løsning. Snackbasen fylder mindre og kan pakkes tættere i poserne, så man ikke transporterer den samme mængde luft som ved færdigproducerede chips. De skal opbevares på hylden sammen med anden kolonial og har en holdbarhed på 2 år. 


Vi tror på, at vores Snack Bases kan revolutionere måden, vi tænker snacks på.  


Signaturprodukter er en trend i branchen, og med vores Snack Bases kan restauratører skabe deres egen signatursnack og tilbyde deres kunder helt nye og spændende smagsoplevelser. De kan bruges på mange forskellige måder, f.eks. som en starter på restauranten i stedet for det traditionelle brød med smør, eller som et nyt og spændende alternativ til peanuts på pubben.  


De kan også bruges som et knasende og smagfuldt element i poke bowlen eller som en ny og genial ingrediens i loaded nachos. Kun kokkens fantasi sætter grænserne for, hvordan disse snacks kan bruges i forskellige retter, samt hvilke smage, der kan fremtrylles. Det kunne være at dine gæster skulle overraskes med en sød og knasende churros style snack til kaffen eller isen. Mulighederne er mange. 


Læs mere her

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

08.02.2024

Valsemøllens indstilling til Årets Nyhed – Away From Home

Valsemøllens 'Bageunivers for Fagfolk' skal løse de professionelle køkkeners bageudfordringer.

08.02.2024

Carlsbergs indstilling til Årets Nyhed – Away From Home

Et kreativ, eksperimentende og nytænkende projekt lige midt på Valby bakke.

08.02.2024

Arla Pros indstilling til Årets Nyhed – Away From Home

Arla Pro har lanceret en bag-in-box løsning på alle 10 liters mælk og fløde formater til Foodservice

02.01.2024

Valsemøllen - 125 år med udvikling

Valsemøllen er bygget på 125 års stolte mølletraditioner og godt håndværk.

22.12.2023

Månedens opskrift fra Kornets hus

Januar månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn.

13.10.2023

Delisoft Rugbrød Dansk NaturAks

Delisoft Rugbrød - Et rugbrød med mange muligheder

13.10.2023

Nyhed: Rug Gourmet rugbrød

Prøv vores nyhed Rug Gourmet 100/0 NaturAks - et kernerigt rugbrød med ekstra store kerner.