X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

AFSTEMNING TIL ÅRETS NYHED - AWAY FROM HOME: Danish Crown Professional præsenterer Pork Burger med havsalt. 


Grisen vinder mere og mere frem på vores nationale menukort, fordi landets madprofessionelle er blevet mere bevidste om grisens mange muligheder, for gris er en genial makker i køkkenet, hvis man ønsker at arbejde med smag og omkostningsniveau. 


Masser af muligheder 

Med vores nye Pork Burger kan køkkenerne introducere nogle nye og interessante smagskombinationer i deres burger. Pork Burger er lavet på grofthakket, dansk gris krydret med havsalt og en lille smule røgaroma, og den lægger op til masser af spændende serveringsmuligheder – f.eks. med salviemayo, skiver af syltet æble og sprødstegt bacon – men den kan også tilberedes helt traditionelt med salat, pickles, ost og bacon. 


Tilberedning – og minimering af madspild 

Pork Burger tilberedes præcis som en almindelig okseburger. Bøffen kan både tilberedes optøet eller direkte fra frost, hvilket mindsker risikoen for madspild. 


Lavt klimaaftryk 

For de fleste er en klassisk burger lig med en god bøf af hakket okse, men med tidens fokus på klima kigger mange efter alternative kødtyper med mindre klimaaftryk – og her er grisen blandt de kødtyper, der har det laveste klimaaftryk. At Pork Burger så desuden har en lækker smagsprofil med masser af saftighed og en lækker grov struktur, giver kun endnu mere grund til at tjekke den ud. 


Modtagelse 

Produktet blev med stor succes testet på Smukfest, hvor der måtte meldes udsolgt efter 3 dage. Alle vores store grossister har meldt produktet ind og haft det på kampagne, så det er tydeligt at grossisterne også tror på produktet. 


Læs mere her  

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

03.07.2024

NYT FJERKRÆPÅLÆG FRA DELITASTE

Prøv vores 3 nye fjerkræpølser i skiver.

03.07.2024

Ny eksklusiv skinkeserie lavet af gris fodret med kastanjer

Delitaste lancerer ny serie af udsøgte salamier og serranoskinke af grise fordret med kastanjer.

24.05.2024

Bag italienske surdejs-klassikere med én grunddej

Kom godt rundt i det italienske brødunivers med Valsemøllens grunddej.

24.05.2024

Bagetips til en sprød og saftig sommer med ”Ferment – Aktiv surdej”

Valsemøllens bagere har udviklet en række opskrifter på sommerens lækre brød med afsæt i ”Ferment".

23.05.2024

Friske og sprøde opskrifter til sommeren!

Hos Good Food Group elsker vi at inspirere til nye og spændende retter.

06.05.2024

Nyhed! Vegansk Pepperoni

Et plantebaseret topping-alternativ til pizza, focaccia og panini

28.04.2024

Nyhed! HELLMANN’S Professional

Nu lanceres en Hellmann's særligt udviklet til det profesionelle køkken og de hårdeste applikationer

23.04.2024

Bliv klar til grillsæsonen!

Skyd sommersæsonen igang og indfør en ugentlig grilldag, som helt sikkert vil gøre dine gæster glade

23.04.2024

Nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

Orkla har netop lanceret en revolutionerende og planterig nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad