AFSTEMNING TIL ÅRETS NYHED - AWAY FROM HOME: Danish Crown Professional præsenterer Pork Burger med havsalt.
Grisen vinder mere og mere frem på vores nationale menukort, fordi landets madprofessionelle er blevet mere bevidste om grisens mange muligheder, for gris er en genial makker i køkkenet, hvis man ønsker at arbejde med smag og omkostningsniveau.
Masser af muligheder
Med vores nye Pork Burger kan køkkenerne introducere nogle nye og interessante smagskombinationer i deres burger. Pork Burger er lavet på grofthakket, dansk gris krydret med havsalt og en lille smule røgaroma, og den lægger op til masser af spændende serveringsmuligheder – f.eks. med salviemayo, skiver af syltet æble og sprødstegt bacon – men den kan også tilberedes helt traditionelt med salat, pickles, ost og bacon.
Tilberedning – og minimering af madspild
Pork Burger tilberedes præcis som en almindelig okseburger. Bøffen kan både tilberedes optøet eller direkte fra frost, hvilket mindsker risikoen for madspild.
Lavt klimaaftryk
For de fleste er en klassisk burger lig med en god bøf af hakket okse, men med tidens fokus på klima kigger mange efter alternative kødtyper med mindre klimaaftryk – og her er grisen blandt de kødtyper, der har det laveste klimaaftryk. At Pork Burger så desuden har en lækker smagsprofil med masser af saftighed og en lækker grov struktur, giver kun endnu mere grund til at tjekke den ud.
Modtagelse
Produktet blev med stor succes testet på Smukfest, hvor der måtte meldes udsolgt efter 3 dage. Alle vores store grossister har meldt produktet ind og haft det på kampagne, så det er tydeligt at grossisterne også tror på produktet.
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet