Drømmer du om at skrue op for salget af burgere i 2023?
Så kommer der tre nye, lækre burgerboller fra Schulstad Bakery Solutions, som du ikke må gå glip af.
ØKO, FULDKORN & PEPPER STYLE
Med de nye tre burgerboller på menuen er du dækket ind på både økologi, fuldkorn og masser af smag – præcis som dine kunder efterspørger.
Burgerbolle ØKO, skåret
Økologisk, stenovnsbagt burgerbolle med kartoffelflager og drys af sort sesam og hvid hirse. Smagen er mild, afrundet og en anelse sød med nøddeagtige noter fra de sorte sesamfrø. Egnet til veganere.
Burgerbolle Fuldkorn m. majsdrys, skåret
Burgerbollen er bagt af fuldkornshvedemel og toppet med majsdrys, der giver et visuelt flot udtryk, en lækker sprød skorpe og en let sødme til smagen. Egnet til veganere.
Burgerbolle Pepper Style, skåret
Pepper Style burgerbollen er toppet med et mix af peber og krydderurter, som løfter og giver smag i hver eneste bid mad.
Kokkens opskrifter
Kokken Rasmus Bundgaard har udviklet inspirerende opskrifter til alle tre burgerboller. Opskrifterne er udviklet efter samme koncept: Helt enkelt, masser af smag!
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet