X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Jakobsens lancerer endnu en ny bolche variant med honning – Æblesmag. 

En variant med en syrlig og forfriskende smag af æble. 

Ligesom de øvrige Jakobsens produkter, er vores bolcher udviklet med fokus på at give forbrugerne gode og rene produkter med en naturlig smag.
Den nye variant med Æblesmag er, ligesom vores to øvrige varianter – Lakrids og Menthol, fri for kunstige aromaer og farvestoffer.
Herudover består bolcherne af 15 % honning, som giver en naturlig smag og en sødme til bolcherne. 

I produktudviklingen af vores bolcher har vi fokus på at benytte naturlige og velsmagende ingredienser, som sikrer en høj kvalitet. 
​​​​​​​
Bolcher med honning og æblesmag,  er perfekt til at stille lækkersulten og give en forfriskende smag. 

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
75711800
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad

25.03.2024

Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix

Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag

25.03.2024

Nye Burgerboller med masser af smag

Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends

21.03.2024

Nyhed! Smørbagte snurrer

Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.

14.03.2024

Paneret Isingfilet – glutenfri!

Et smagfuldt alternativ til traditionelle rødspættefileter

14.03.2024

Grønlandske torskeloins

Fra skånsomt, kystnært fiskeri hvor torsken fanges med garn eller line

11.03.2024

Valsemøllen lancerer nyhed til fagfolk: ”ferment – aktiv surdej”

I forbindelse med fejringen af 125-års jubilæum, lancerer Valsemøllen melblandingen ”Ferment – Aktiv