At dyppe en smørekniv i et bæger med flødeost føles nærmest som at skære i en sky. Den cremede konsistens spreder sig beredvilligt ud over tungen, med en smag, der balancerer perfekt mellem mild og let syrlig. Flødeosten er en uundværlig følgesvend i det velassorterede køkken, fordi dens bløde, afrundede flødesmag er den ideelle neutrale smagsbase i et væld af madretter.
Arla Pro har netop lanceret to nye Cream Cheese - i en Øko variant og en Laktosefri variant.
Derudover har vi lavet 40 siders ren inspiration til anvendelsen af Cream Cheese - klik her.
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
Seneste nyheder
Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder
April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad
Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix
Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag
Nye Burgerboller med masser af smag
Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends
Nyhed! Smørbagte snurrer
Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.
Burger af Stillehavskulmule – glutenfri!
En saftig, sprød og meget velsmagende paneret fiskeburger
Paneret Isingfilet – glutenfri!
Et smagfuldt alternativ til traditionelle rødspættefileter
Homestyle Panerede Isingfileter
En fusion af traditionelt håndværk og moderne bekvemmelighed
Grønlandske torskeloins
Fra skånsomt, kystnært fiskeri hvor torsken fanges med garn eller line
Valsemøllen lancerer nyhed til fagfolk: ”ferment – aktiv surdej”
I forbindelse med fejringen af 125-års jubilæum, lancerer Valsemøllen melblandingen ”Ferment – Aktiv