RÅVARER OG ATMOSFÆRE
Drevet af masser af passion for sit fag, serveres der i Aarhus Streetfood lækre gourmetsalater i So-Salad. Men den gode spiseoplevelse er en kombination af elementer, der skal gå op i en højere enhed.
- Råvarerne er vigtige. Atmosfæren er lige så vigtig, fortæller Kok og Indehaver Kasper Hedegaard.
SMAG SKABER MINDER
Når den står på en tur med veninden, så er det ikke kun smagen man tager med sig.
- Det at samles om et godt måltid, det er noget, man tager med hjem og husker, fortæller Johanne Mygind & Line Hoffmeyer.
OVerraskelsens kunst
Den ene øl der bliver til flere, nye smagsoplevelser og hygge med de nærmeste. Årsagerne til at mødes over en øl, sodavand eller anden drikkevare er mange. - Man husker altid solskinsaftenerne, hvor man har siddet og fået den øl eller sodavand, fortæller Holger Schwartz.
Støt den danske madkultur
Spis Ude Igen er en digital kampagne, som skal få danskerne til at besøge deres lokale restauranter, caféer, barer og andre spisesteder efter mere end to måneders nedlukning grundet Covid-19. Målet er at få folk til at støtte op om de mange lokale spisesteder, som har været hårdt ramt i perioden. Bag Spis Ude Igen står Madværkstedet Online, brancheforeningen MLDK Mærkevareleverandørerne og en lang række leverandører til foodservicemarkedet.
Følg "Spis Ude Igen" på Facebook
Følg "Spis Ude Igen" på Instagram
Har du et køkken/spisested og ønsker du adgang til råfiler fra kampagnen, så kontakt venligst presse@spisudeigen.dk for mere information.
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet