X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

RÅVARER OG ATMOSFÆRE

Drevet af masser af passion for sit fag, serveres der i Aarhus Streetfood lækre gourmetsalater i So-Salad. Men den gode spiseoplevelse er en kombination af elementer, der skal gå op i en højere enhed. 

- Råvarerne er vigtige. Atmosfæren er lige så vigtig, fortæller Kok og Indehaver Kasper Hedegaard.

    SMAG SKABER MINDER

    Når den står på en tur med veninden, så er det ikke kun smagen man tager med sig.

    - Det at samles om et godt måltid, det er noget, man tager med hjem og husker, fortæller Johanne Mygind & Line Hoffmeyer.  

    OVerraskelsens kunst

    Den ene øl der bliver til flere, nye smagsoplevelser og hygge med de nærmeste. Årsagerne til at mødes over en øl, sodavand eller anden drikkevare er mange. - Man husker altid solskinsaftenerne, hvor man har siddet og fået den øl eller sodavand, fortæller Holger Schwartz.

    Støt den danske madkultur

    Spis Ude Igen er en digital kampagne, som skal få danskerne til at besøge deres lokale restauranter, caféer, barer og andre spisesteder efter mere end to måneders nedlukning grundet Covid-19. Målet er at få folk til at støtte op om de mange lokale spisesteder, som har været hårdt ramt i perioden. Bag Spis Ude Igen står Madværkstedet Online, brancheforeningen MLDK Mærkevareleverandørerne og en lang række leverandører til foodservicemarkedet.

    ​​​​​​​Følg "Spis Ude Igen" på Facebook

    Følg "Spis Ude Igen" på Instagram

    Har du et køkken/spisested og ønsker du adgang til råfiler fra kampagnen, så kontakt venligst presse@spisudeigen.dk for mere information.

    Har du spørgsmål til nyheden?

    Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

    Madværkstedet
    Dirch Passers Allé 76
    2000 Frederiksberg
    Danmark
    33139292
    Se profil
    Skriv en e-mail
    Besøg websitet

    Seneste nyheder

    05.03.2024

    Se præmierne til afstemningen om 'Årets Nyhed - Away From Home'.

    Skal du vinde en fed spiseoplevelse på 3000 kr. eller en af de andre lækre præmier?

    03.01.2024

    Vær med på Kødfri januar

    Flere og flere tilmelder sig ”Veganuary”-challenge - en udfordring, hvor man skal spise plantebasere

    01.11.2023

    Gør julen sprød

    Få kokkens tips til sprøde svær

    01.11.2023

    Flere plantebaserede julemenuer – ja tak!

    Bliv inspireret og lad os sammen skabe nye traditioner, hvor planter og god smag går hånd i hånd.

    01.11.2023

    Stolte syltetraditioner i mere end 175 år

    Den perfekte Mortens aften-servering.

    01.11.2023

    Inspiration til den veganske måned

    Udvid dit plantebaserede menukort med smagfulde tapas

    21.09.2023

    Ny inspiration til det kolde køkken

    Vi fejrer internationale Vegetardag med vegetarisk smørrebrød.