SKAB GOD SMAG MED REN SAMVITTIGHED

Se NATURLI’s produkter som råvarer på lige fod med andre gode ingredienser. De er bare plantebaserede og smager hver især forrygende i deres egen ret. Vi tror nemlig, at vi skal gå smagens vej frem mod et mindre klimaaftryk. For først når dine gæster elsker de klimavenlige retter, du serverer, får du dem til at holde fast i de gode vaner over tid. Kom. Lad os nedsætte klimaaftrykket sammen. Med sitrende smagsløg.

DET KOLDE

For mange er det kolde køkken dagens højdepunkt. Fx et stykke smørrebrød med en salat baseret på svampe og NATURLI’ Chick Free, tilsat lidt sur-sødt knas fra drueagurker, bundet sammen af en vegansk mayo, spicet op med sennep, salt og citronpeber. En pålægspølse med røget paprika. Og vi kunne blive ved.

DET VARME

Hvis du tænker traditionelt, går dit køkken glip af forretning dag ud og dag ind. Det koster også kassen på klimaaftrykket. Derfor vil vi gerne hjælpe, så du kan inspirere dine kunder til nye madvaner og få dem med på den plantebaserede bølge. Når smagen samtidig er himmelsk, giver det dobbelt op på god smag i munden.

DET DELIKATE

I det delikate køkken hersker raffinement og fint afstemte smagssammensætninger, som du fuldender i små lækre hapsere. Derfor er delikatessen lige noget for det plantebaserede køkken. Også når du laver mad til mange. Alle NATURLI’s produkter er løsfrosne. De er lette at arbejde med. Du undgår madspild. Og får hjælp til at opnå en bedre køkkenprocent.

Se hele maduniverset her: https://orklafoodappeal.dk/tastycatering/

Har du spørgsmål til temaet?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til temaet, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Skriv en e-mail
Besøg websitet

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.