Fremgangsmetode

Udskriv

·      Rist NATURLI’ Øko Fars af på panden i en smule olie, med salt, peber, basilikum og oregano.

·      Tilsæt 1 dåse hakkede tomater og lad det simre lidt

·      Bechamelsovs: 2/3 NATURLI´ Oat Cuisine. Tilsæt muscatnød, salt og peber

·      For formen med 2 lag filodej. Derefter skiftevis kødsovs, beachamelsovs og lasganeplader. Afslut med et lag kødsovs og revet ost.

·      Stil dem i ovnen i 20 min. ved 200 grader.

 

TIP: Ved vegansk udgave - udskift revet ost med en vegansk ost

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.