Fremgangsmetode

Udskriv

·      Varm olivenolie op i en gryde, svits hvidløg. Tilsæt de hakkede tomater, salt og peber. Lad simrer og reducer.

·      Bland NATURLI´ Øko Formbar med æg, revet parmesanost, hakket persille, presset hvidløg, salt og peber og form til mindre boller.

·      Kog pastaen al dente. Anret den i små cupcake forme og hæld en anelse olivenolie over. Stil pastaen i ovnen i 20 min. v. 200 g.

·      Steg kødbollerne på en bageplade i ovnen v. 200 g. i 15 min.

·      Lig dem derefter i din allerede tilberedte tomatsovs.

·      Når spaghettirederne er færdige, anrettes de med tomatsovs, en kødbolle og et drys parmesanost på toppen.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tomatsovs

Kødboller

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.