Til opskriften skal du bruge: 2000 g grunddej og 600 g remonce.
Rul dejen ned på 3,5 4 mm, i rektangulær form. Smør remonce på den nederste del af dejstykket, og drys kardemomme udover remoncen. Læg derefter det øverste stykke dej ind over remoncen. Skær dejstykket ud i strimler i ønsket størrelse (80-90 g). Form strimlerne til snurrer, og sæt dem på en plade. Stryg dem med vand, og drys sukker og kardemomme ovenpå. Stryg snurrerne med sukkervand efter afbagning.
Dejtemperatur: 25-27°C
Æltetid (vejl.):
Raskedej: 4 min. langsomt + 30 min. liggetid
Færdig dej: 8 min. langsomt + 5 min. hurtigt
Dejvægt: 2.605 g pr. pres (80 - 90 g pr. bolle)
Liggetid for færdigdej: 15 min. som dej + 15 min. i virk.
Rasketid (vejl.): 60-65 min. i raskeskab
Bagetemperatur (vejl.): 230°C i stikovn
Bagetid (vejl.): 6-8 min.
Kog vandet op med sukker i 3-5 minutter.
Rasketid (vejl.): 60-65 min.
Bagetemperatur (vejl.): Ca. 230 °C
Bagetid (vejl.): 6-8 min.
Næringsberegningen er baseret på mængderne, der bruges i selve opskriften og ikke mængderne i grunddejen.
NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G
Energi | 1582 kJ / 378 kcal |
Fedt | 16,8 g |
- mættede fedtsyrer | 8,6 g |
Kulhydrat | 48,3 g |
- heraf sukkerarter | 18,7 g |
Kostfibre | 2,6 g |
Protein | 7,1 g |
Salt | 0,63 g |
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.