Halloweenkage bagt på vaniljebund tilsat revet græskar, kanel og hasselnødder. Kagen er toppet med ostecreme og (u)hyggelig halloween pynt lavet af marcipan.
Til 10 halloween kager eller ca. 75 cupcakes
Temperer altid de råvarer du skal bruge med spartel og rørekedel.
Køretid (vejl.): Alle ingredienserne røres sammen i 5 minutter ved mellem hastighed og skrab ned så alle krydderier er blandet ensartet i dejen.
Dejvægt: 450 g. Afvejes i den ønskede form. Gummiform gør kagen saftig og giver god holdbarhed.
Bagetemperatur: 175 - 180°C
Bagetid (vejl.): Kagebunde: 35-40 min. Alm. muffins: 18-22 min. Mini muffins: 16 min
Køretid (vejl.): Alle ingredienser røres sammen og skrabes ned undervejs.
Dejvægt: Kom 150-200 g. ostecreme med på hver kage og smør ud med en paletkniv så det ser rustikt ud.
Spøgelser: Hvid marcipan - Miniature 1,4 g. / Mini 5 g. / Lille 25 g.
Edderkopper: Sort marcipan - Miniature 1,5 g. / Mini 6 g. / Lille 25 g.
Græskar: Orange marcipan – Miniature 1,5 g. / Mini 6 g. / Lille 25 g.
Øjne: Laves af hvid- og sort marcipan
Fingre: 20 g. marcipan farve og en hel mandel
Denne kage kan også bruges til muffins og cupcakes - afpynt med ostecreme sprøjtet ud med tyl.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.