Ingredienser
Grunddej
- 300 g Soft Hvedemel NA
- 2200 g Vaniljemuffins og kageblanding 100/0 NaturAks (7515104)
- 500 g brun farin
- 1000 g Revet hokkaido græskar (Alternativt 500 g gulerødder og 500 g græskar)
- 200 g Hele Hasselnødder
- 50 g bagepulver
- 40 g kanel
- 10 g ingefær
- 10 g Nelikke
- 10 g Muskat
- 400 g vand
- 650 g æg
- 600 g olie
Ostecreme
- 1000 g Neutral flødeost
- 625 g Saltet smør
- 625 g flormelis
- 2,5 stk Skal af lime
Fremgangsmetode
Introduktion
Halloweenkage bagt på vaniljebund tilsat revet græskar, kanel og hasselnødder. Kagen er toppet med ostecreme og (u)hyggelig halloween pynt lavet af marcipan.
Til 10 halloween kager eller ca. 75 cupcakes
Grunddej
Temperer altid de råvarer du skal bruge med spartel og rørekedel.
Køretid (vejl.): Alle ingredienserne røres sammen i 5 minutter ved mellem hastighed og skrab ned så alle krydderier er blandet ensartet i dejen.
Dejvægt: 450 g. Afvejes i den ønskede form. Gummiform gør kagen saftig og giver god holdbarhed.
Bagetemperatur: 175 – 180°C
Bagetid (vejl.): Kagebunde: 35-40 min. Alm. muffins: 18-22 min. Mini muffins: 16 min
Ostecreme
Køretid (vejl.): Alle ingredienser røres sammen og skrabes ned undervejs.
Dejvægt: Kom 150-200 g. ostecreme med på hver kage og smør ud med en paletkniv så det ser rustikt ud.
Pynt - marcipan figur
Spøgelser: Hvid marcipan – Miniature 1,4 g. / Mini 5 g. / Lille 25 g.
Edderkopper: Sort marcipan – Miniature 1,5 g. / Mini 6 g. / Lille 25 g.
Græskar: Orange marcipan – Miniature 1,5 g. / Mini 6 g. / Lille 25 g.
Øjne: Laves af hvid- og sort marcipan
Fingre: 20 g. marcipan farve og en hel mandel
Tip
Denne kage kan også bruges til muffins og cupcakes – afpynt med ostecreme sprøjtet ud med tyl.
Har du spørgsmål til indholdet?
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
Tlf: 76103300