Fremgangsmetode

Udskriv

Introduktion

Halloweenkage bagt på vaniljebund tilsat revet græskar, kanel og hasselnødder. Kagen er toppet med ostecreme og (u)hyggelig halloween pynt lavet af marcipan.

Til 10 halloween kager eller ca. 75 cupcakes

Grunddej

Temperer altid de råvarer du skal bruge med spartel og rørekedel.

Køretid (vejl.): Alle ingredienserne røres sammen i 5 minutter ved mellem hastighed og skrab ned så alle krydderier er blandet ensartet i dejen.

Dejvægt: 450 g. Afvejes i den ønskede form. Gummiform gør kagen saftig og giver god holdbarhed.

Bagetemperatur: 175 - 180°C

Bagetid (vejl.): Kagebunde: 35-40 min. Alm. muffins: 18-22 min. Mini muffins: 16 min

Ostecreme

Køretid (vejl.): Alle ingredienser røres sammen og skrabes ned undervejs. 

Dejvægt: Kom 150-200 g. ostecreme med på hver kage og smør ud med en paletkniv så det ser rustikt ud.

Pynt - marcipan figur

Spøgelser: Hvid marcipan - Miniature 1,4 g. / Mini 5 g. / Lille 25 g.

Edderkopper: Sort marcipan - Miniature 1,5 g. / Mini 6 g. / Lille 25 g.

Græskar: Orange marcipan – Miniature 1,5 g. / Mini 6 g. / Lille 25 g.

Øjne: Laves af hvid- og sort marcipan

Fingre: 20 g. marcipan farve og en hel mandel

Tip

Denne kage kan også bruges til muffins og cupcakes - afpynt med ostecreme sprøjtet ud med tyl.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Grunddej

Ostecreme

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.