Fremgangsmetode

Udskriv

En kraftig, nærende og nem "alt i ét gratinfad"-ret. Den vegetariske fars får sin kødfulde, gode umamismag fra brunede svampe, aubergine og gulerødder. Retten bliver ekstra god, hvis den serveres med en salat.

1. Fyldet

  1. Rv gulerødder, svampe og aubergine groft. Steg de revne grøntsager i Milda 100% på stegeplade, eller tilbered dem i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.
  2. Svits løgene bløde i Milda 100%, og tilsæt så tomatpuré. Brun det hele nogle minutter.
  3. Tilsæt vegetarisk fars (The Vegetarian Butcher NoMince), og steg det hele i nogle minutter.
  4. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, de stegte grøntsager, Knorr Tomatino, vand, Knorr Økologisk Grøntsagsbouillon, salt og balsamicoeddike. Lad det hele simre under låg i ca. 15 minutter, fjern låget, og lad saucen koge ind til en Bolognaise.
  5. Krydr med oregano, salt og peber. Læg saucen i en bradepande.

2. Kartoffelmosen

  1. Bland koldt vand og olie.
  2. Tilsæt Knorr Kartoffelmos, salt og Knorr Økologisk Grøntsagsbouillon under omrøring, og vend den revne ost i.

Før servering: Spred mosen over farsen. Damp retten i ovnen ved 180° med 70% damp i 25-30 minutter.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Fyldet

Kartoffelmosen

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.