Fremgangsmetode

Udskriv

Vegetarisk Pho

Pho, som udtales “fåh”, er en nudelsuppe, som mange anser for at være Vietnams nationalret. Hemmeligheden bag suppen er den smagfulde bouillon. Suppen serveres til morgenmad, frokost og aftensmad og ofte som “streetfood”. Her er en opskrift på vegetarisk pho med tofu.

Hæld vand, Knorr Grønsagsfond og løg i en kasserolle. Tilsæt sukker, kanel, stjerneanis og nelliker. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg. Bring i kog, skru ned til lav varme, og lad det simre i 30 minutter.

Si bouillonen ned i en ren gryde, bring i kog og lad den simre videre. Tilbered risnudlerne efter anvisninger på pakken.

Anret nudler, bønnespirer, rå løg og tofu i skåle. Hæld den varme bouillon over nudlerne og tofuen. Servér ristede løg og thaibasilikum som toppings i skåle ved siden af.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Vegetarisk pho

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.