Bland alle ingredienser til burgerdressingen.
En dejlig, inspireret vegetarburger, som bliver ekstra hot med dressingen, der er smagt til med Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili. Byg en burger, og nyd at guffe den i dig.
Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem godt. Blend groft i en foodprocessor.
Bland løg, gulerødder, selleri, paprika, persille og maizena med kikærter. Krydr med Knorr Professionel hvidløgspuré og Knorr flydende brunede løg bouillon
Form kikærtefarsen til mellemstore bøffer (ca. 2 cm høj)
Pensl bagepladen med Milda browning og put bøfferne på, pensl bøfferne med milda browning og bag bøfferne i ovnen ved 200 grader i ca 10-15 minutter. (Dette trin kan med fordel gøres dagen før servering)
Bland dressing og diverse tilbehør.
Server de vegetariske bøffer med tilbehør og burgerboller.
For en mindre fedtet dressing: Bland en halv del Hellmanns mayonnaise med en halv portion Knorr Fraiche og krydr efter behov.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.