Fremgangsmetode

Udskriv

Tilbered bryststegen efter anvisning og lad den hvile i ca. 5 minutter. Kom majs i en gryde med saltet vand, og kog indtil de er møre. Hæld vandet fra og grill majskolberne let på en varm grillpande. Hak forårsløg skråt og læg i isvand, så de bliver sprøde. Hak purløg fint.

Rugbrødscrisp: 
Smuldr rugbrødet fint og bland sammen med olivenolie. Fordel på en bageplade med bagepapir, drys flagesalt over og bag i ovnen ca. 5-7 minutter.

Jalapeños- og limesmør: 
Hak syltede jalapeños, frisk jalapeño, koriander og hvidløg fint. Bland sammen med rumtempereret smør, røget paprika, saft og revet skal fra lime. Smag til med salt og peber.

Anret salat på en tallerken eller et fad og læg de grillede majskolber ovenpå. Top med jalapeños-og limesmør, forårsløg, purløg og rugbrødscrisp. Drys flagesalt over. Servér sammen med skiver af den møre BBQ-marinerede bryststeg.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Rugbrødscrisp

Jalapeños- og limesmør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.