Sommersalat med ost, kylling og marineret blomkål
SERVERING
10 portioner
Marineret blomkål
Energiindhold for hele retten: 14940 kJ
Energifordeling:
Fiber: 46.2 g
Protein: 25 %
Kulhydrat: 18 %
Fedt: 57 %
Mariner kyllingen i yoghurt, salt og peber. Lad kyllingen marinere nogle timer eller natten over.
Skær blomkålen i tynde skiver på mandolinjern eller pålægsmaskine. Bland sukker og lagereddike, så sukkeret smelter. Hæld lagen over de tyndt skårne blomkål og lad sylte minimum en dag og gerne op til en uge.
Kom mayo, skyr, ansjoser og kapers i en foodprocessor og kør det hele til en chunky dressing. Smag til med friskkværnet peber.
Steg kyllingen i en pande, kipsteger eller i ovnen ved høj temperatur i kort tid, så yoghurtmarinaden tager farve og kyllingen stadig er super saftig. Lad kyllingen køle af før servering.
Del salathovederne i halve og anret på et stort fad eller på portionstallerkner. Anret på hver salat 30 g dressing, ca. 65 g kyllingelår i skiver, 50 g drænet blomkål, 20 g sprøde rugchips og
10 g digekrone-spåner.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000