Rugbrød med maskmel (Agrain 03)

TID

180 minutter minutter

SERVERING

1 Stykker

Ingredienser

  • 250 g vand Rugbrød med maskmel (Agrain 03)
  • 65 g Ølandshvede Fint Rugbrød med maskmel (Agrain 03)
  • 65 g Flydende Surdej Rug Rugbrød med maskmel (Agrain 03)
  • 65 g Poppet Rug Rugbrød med maskmel (Agrain 03)
  • 40 g Agrain 03
  • 50 g Solsikkekerner Rugbrød med maskmel (Agrain 03)
  • 25 g Hørfrø Rugbrød med maskmel (Agrain 03)
  • 10 g salt Rugbrød med maskmel (Agrain 03)
  • 8 g gær Rugbrød med maskmel (Agrain 03)
  • 175 g Svedje Rugmel Rugbrød med maskmel (Agrain 03)
  • 185 g vand Rugbrød med maskmel (Agrain 03)

NÆRINGSINDHOLD

Energi, KJ 1.398
Energi, kcal 334
Fedt, g 9,0
– heraf mættede fedtsyrer, g 1,2
Kulhydrat, g 45,2
– heraf sukkerarter, g 2,2
Kostfibre, g 12,0
Protein, g 11,5
Salt, g 2,3

Fremgangsmetode

  1. Dagen før afbagning, sættes alle ingredienser i blød, undtagen svedje rugmel, gær og vand
  2. Stilles tildækket på køkkenbordet.
  3. Dagen efter tilsættes de øvrige ingredienser, og det æltes i 12 min ved lav hastighed.
  4. Lad dejen hvile i 30 min.
  5. Rugbrødet vendes i en blanding af blå birkes, hørfrø og havreflager.
  6. Hæves/raskes i ca 1 time.
  7. Sættes i ovnen ved 250 grader, og der skrues ned til 180 grader, hvorefter rugbrødet afbages i ca 45-50 min, til kernetemperaturen er 96 grader.

# tags

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Agrain

Pilestræde 35B, 1. sal
1112 København K
Danmark
Tlf: +4531190201

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.