Knækbrød med maskmel (Agrain 02)

TID

45 minutter minutter

SERVERING

45 Stykker

Ingredienser

  • 1 dl solsikkekerner Knækbrød med maskmel (Agrain 02)
  • 1 dl sesamfrø Knækbrød med maskmel (Agrain 02)
  • 1 dl græskarkerner Knækbrød med maskmel (Agrain 02)
  • 1 dl hørfrø Knækbrød med maskmel (Agrain 02)
  • 1 dl havregryn Knækbrød med maskmel (Agrain 02)
  • 1,5 dl hvedemel Knækbrød med maskmel (Agrain 02)
  • 1,5 dl Agrain 02
  • 1 dl olie Knækbrød med maskmel (Agrain 02)
  • 2 tsk salt Knækbrød med maskmel (Agrain 02)
  • 1 tsk bagepulver Knækbrød med maskmel (Agrain 02)
  • 2 dl vand Knækbrød med maskmel (Agrain 02)

NÆRINGSINDHOLD

Energi, KJ 1.584
Energi, kcal 379
Fedt, g 27,8
– heraf mættede fedtsyrer, g 2,4
Kulhydrat, g 16,7
– heraf sukkerarter, g 0,2
Kostfibre, g 10,2
Protein, g 11,3
Salt, g 0,9

Fremgangsmetode

  1. Bland alle ingredienser sammen og ælt med en røremaskine (dejkroge).
  2. Når dejen er ensartet, rulles den tyndt ud mellem to stykker bagepapir. Dejen skal være ca. 2 mm tyk.
  3. Læg dejen på bagepladen, og skær derefter pladerne i passende stykker (f.eks. 3 x 5 cm).
  4. Bag dem i den forvarmede ovn i 15-18 min ved 220 °C.

# tags

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Agrain

Pilestræde 35B, 1. sal
1112 København K
Danmark
Tlf: +4531190201

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.